Dildo Vibrator

Med en Dildo Vibrator får du det bedste af to verdener i et sexlegetøj som kvinde. Kombinerer en skøn vibration med penetreringen for en fantastisk nydelse, der sender dig i den syvende himmel under legen. Der findes flere forskellige typer af dildo vibratorer, nogle kommer med en hank, der giver dig en bedre kontrol med dit sexlegetøj. Andre med et fast greb, så de ligger godt i hånden. Vibratorerne har forskellige udformninger og mønstre, hvilket giver et utal af forskellige stimulerings muligheder. Du lærer din krop at kende undervejs, så du hurtigt lærer, hvilken type dildo vibrator, der giver dig den bedste stimulering. Det kan f.eks være en kurvet dildovibrator eller en vibrator med et bølget mønstre. Har du spørgsmål er du altid velkommen til kontakte vores kundeservice (Eller i vores live-chat) for gode råd & den rigtige vejledning.

Viser 1-24 af 27 element(er)

Dildo Vibratorer - Den perfekte dildo til fræk sololeg

Hvorfor en dildo vibrator og ikke bare en almindelig dildo?

Først og fremmest så adskiller en dildo vibrator sig fra almindelige dildoer, ved at de kan vibrere. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at vibrationer for nogen blot er et forstyrrende element, men det er kun tilfældet for de få. For langt de fleste så er vibrationer prikken over i’et, når det kommer til at drive klimaks ’over the edge’.  Betragt en dildo vibrator, som en almindelig dildo, der blot kommer med et ekstra privilegie i form af, at den kan vibrere. Og et privilegie det er det! Har du ikke før ejet en før og er du bange for at vibrationerne ikke lige er dig? Så frygt ej! Der findes ikke den også ikke kan anvendes slukket. Så du også kan nyde den i stilhed. Altså er vibrationer ikke et must og en dildo vibrator kan sagtens nydes uden. Husk samtidig på, at de fleste kommer med et forskellige vibrationshastigheder og mønstre, så du kan nyde alt fra blide vibrationer og kraftige og intense. Du skal nok kunne finde vibrationer, som stemmer overens med dine præferencer.

Lad dig fortrylle med de vanedannende dildo vibratorer

Nyd følelsen af penetration, og lad dig samtidigt forkæle af skønne vibrationer. Med en dildo vibrator går du aldrig galt i byen, og det er ikke uden grund, at de er så populære blandt kvinder. Hos DreamDirty mener vi, at enhver kvinde bør unde sig selv den fortryllende, og ikke mindst vanedannende følelse, som en dildo vibrator kan give en. Derudover går vi hos DreamDirty meget op i, at du finder den rette, så du opnår præcis den følelse der skal til, for at drive dig til fantastiske orgasmer, som du sent vil glemme. Det kan være svært at vælge, da vi her på siden har et stort udvalg. Alle har deres unikke egenskaber, farve og materiale. Lad din fantasi, din lyst og dine præferencer vælge for dig, og vi garanterer dig at du finder din nye bedste ven for livet. Hvis du aldrig før har købt sexlegetøj og derfor er i tvivl om dine præferencer, så kan du ikke gå helt galt med en dildo vibrator. Et af kendetegnende ved den er nemlig at det er en god begynder vibrator, der er meget all-around, så den også kan bruges til andre former for stimulans som klitoris nydelse.

Hvilken dildo vibrator skal jeg så vælge?

Da der som sagt, er en del forskellige dildo vibratorer at vælge mellem her på siden, så kan der naturligvis være mange overvejelser forbundet med at vælge. Det er vigtigt at du får den helt rigtige oplevelse til at starte med, så du finder den dildo vibrator, som passer bedst til dit begær og dine lyster. Når du skal vælge, er det meget vigtigt, at du gør dig nogle tanker ift. materialevalg. Bløde jelly dildoer giver en naturtro følelse af penetration, da de føles meget som den ’ægte vare’. Silikone er for mange det foretrukne valg, da de er skønne og skånsomme mod huden, og har en god balance mellem fast og fleksibel. Plast dildoer er for mange også at foretrække, da de giver en fast og meget målrettet stimulation. Gør dig derudover overvejelser, når det kommer til funktionalitet. Er det hastighed du er interesseret i? Eller er det forskellige mønstre. Her på siden har vi dildo vibratorer, som kun slår sig på vibrationshastighed eller vibrationsmønstre. Kan du ikke beslutte dig, så har vi heldigvis også mange, som slår sig på begge dele. Lige meget hvad du vælger, så er en dildo vibrator et sikkert valg. Selvom du ikke rammer plet første gang, så kan det aldrig gå helt galt med en vibrator, der også fungerer som en almindelig dildo, men gør du dig ovenstående overvejelser, så kan det ikke gå helt galt!