• -10%
  • Spar 10%
g-punkts jelly dildo stående med sugekop
Crystal

Crystal – G-punkts Jelly Dildo 22 cm

199,00 kr.
179,10 kr. Spar 10%

Oplev en enestående g-punkts jelly dildo, som uden tvivl vil tage dit klimaks til helt nye højder. Kæmpe dildoen har et frækt transparent look, og et design der gør den realistisk at røre ved. Det kurvede skaft sikrer dig intens og målrettet stimuli. Sugekoppen giver anledning til skøn og håndfri onani.

  • Kurvet Skaft - Målrettet G-punkts stimuli
  • Naturtro materiale - Føles som den ægte vare
  • Kraftig Sugekop - Nyd håndfrie orgasmer
Antal
  Ikke på lager

  Dag-til-Dag levering

Bestil før kl 17:00

 

Sikker betaling

 

69 dages returret

G-punkts orgasmer med en stor kurvet jelly dildo

Drømmer du om lange g-punkts orgasmer? Så er en jelly dildo fra Crystal et hit! Den store jelly dildo er b.la. kendetegnet ved sit kurvede skaft, som sikrer dig målrettet fortryllelse af dit g-punkt. Derudover er den kendetegnet ved sit høje kvalitetsniveau, hvilket ses ned til mindste detalje. Nyd synet af et frækt transparent look. Materialet er blødt og fleksibelt, hvilket gør skaftet realistisk at holde om. Oplev en dyb og fyldig penetration fra dildoens komplette længde på 22 cm. (hvoraf 17,5 cm. kan indsættes) og dens diameter på 4,3 cm. Dildoen kan både bruges vaginalt og analt.

Sololeg eller fræk parleg med en sugekop dildo?

Uanset om du er til pirrende sololeg eller hed parleg, så skal du ikke lade dig begrænse af jelly dildoen fra Crystal. Tværtimod! I bunden af skaftet ses en kraftig sugekop, som kan påsættes alle glatte overflader. På den måde kan du nyde håndfri onani, hvor du har hænderne fri til at nyde resten af din eller din partners erogene zoner. Kun fantasien sætter grænser for, hvor og hvornår dildoen skal bruges. Tag legen fra soveværelset med i badet, gangen eller på gulvet. Det fleksible skaft sikrer dig en god pasform til legen, hvorfor dildoen kan bruges ubesværet i diverse stillinger. Sugekoppen gør samtidigt, at den er kompatibel med de fleste harness på markedet. Din g-punkts dildo er altså også oplagt til frække strap-on lege med en partner.

Hvordan bruger jeg bedst min kurvet jelly dildo?

At bruge en dildo er i sig selv meget simpelt. Dog er der nogle ting man skal være opmærksom på, hvis man ønsker den bedst mulige oplevelse. Ønsker man at intensivere stimulationen af ens g-punkt, så kan med fordel holde en pude under linden, da det gør det meget nemmere at ramme målrettet. Brug gerne godt med vandbaseret glidecreme for en ubesværet penetration og bedre nydelse. Efter brug anbefaler vi, at du skylder din store jelly dildo i lunkent vand, hvorefter du bruger en rensevæske til sexlegetøj. Så er du sikret, at din følgesvend holder sig frisk og lækker i mange år!

Produktoplysninger

Crystal
O: 05375600000

Produktinformation

Materiale
PVC
Farve
Blå
Transparent
Længde (cm)
22
Bredde (cm)
4,3
Vandtæt
Ja
Phthalatfri
Ja

Produkt Kommentar

Kommentar (0)