sort og rødt luksus blindfold sæt fra cotelli
Cottelli

Cottelli - Dobbelt Blindfold Sæt

79,00 kr.

Et simpelt blindfold sæt lavet i silkeblød nylon. I pakken finder du 2 stk. blindfold i farverne sort og rød. Med sin fleksible rem sidder blindfoldet altid perfekt, også mens legen står på.

  • Forfør din partner nemt og frækt
  • Ligger Behageligt - Lavet af 100% nylon
  • One-size Fit - Passer perfekt på alle ansigter
Antal

  Dag-til-Dag levering

Bestil før kl 17:00

 

Sikker betaling

 

69 dages returret

Luk lyset ude og nydelsen inde!

Hvorfor vælge Cottelli - Dobbelt Blindfold Sæt?

Kvalitetsbevidste Cottelli står bag dette eksklusive blindfold sæt i silkeblød nylon. Bag på begge blindfolds sidder to fleksible remme, som sørger for at de sidder som de skal under leg! Ved brug af et blindfold lukker du en sans ude, hvormed de andre forstærkes. På den måde er et blindfold den perfekte ledsager til forbedret forspil eller samleje, idet det vækker sanserne og de fysiske berøringer bliver mere markante! Nyd pirrende sanseleg i hinandens nærvær. I pakken får du både et sort og et rødt blindfold, så du selv kan vælge hvilken farve der klæder dig bedst. Og så er det også altid rart at have en backup! Det giver jer også mulighed for fræk blindeleg, hvor både du og din partner tager synssansen ud af ligningen.

Sådan bruger du Cottelli - Dobbelt Blindfold Sæt

Der fås (næsten) ikke simplere legetøj på markedet. Alt du skal gøre er, at trække det henover øjnene og næseryggen, tage remmene bag på hovedet og sørge for de sidder behageligt! Ret blindfoldet til, så det sidder helt perfekt! Mærk den silkebløde nylon hvile på dit ansigt. En euforisk følelse i sig selv.

Nem at vedligeholde - Tips & Tricks

Skulle dine blindfolds gå hen og trænge til en rengøring, så bliver det ikke meget nemmere. Blødgør blindfoldsne i lunkent vand, og lad det derefter tørre. Et godt tip er, at et blindfold bestemt ikke behøver at stå alene! Faktisk er et blindfold perfekt at involvere i kombination med andet sexlegetøj eller andre sanseredskaber. Kun fantasien sætter grænser for, hvor, hvornår og hvordan et blindfold skal bruges! 

Produktoplysninger

Cottelli

Produktinformation

Materiale
Nylon
Farve
Rød
Sort
Phthalatfri
Ja

Produkt Kommentar

Kommentar (0)