Sexshop i Odense

DreamDirty er en dansk sexshop. Vi findes desværre kun online indtil videre. Men hvis du bestiller inden kl 15 på hverdage, så vil du få leveret din ordre til en selvvalgt adresse eller pakkeshop dagen efter. Via PostNord

Sexshoppen gik i luften i 2019. Fra starten har der været fokus på at have en personlig og kanon kundeservice, et bredt og tilfredsstillende sortiment.

Du får altid 100% diskret levering, vi har gjort os umage for at sikre dig ro i maven. Det betyder at alt fra emballage til kontoudtog er helt neutralt - Læs mere her.

Køb dit sexlegetøj online

Når du handler på DreamDirty så er du sikret et stort udvalg med over hundredvis af produkter. Derudover så finder du også de kendte mærker indenfor sexlegetøj som Tenga og Womanizer.

Er du på udkig efter sexlegetøj der kan tage din nydelse i og udenfor soveværelset til nye højder. Så finder du det her på DreamDirty.dk vi sælger både sexlegetøj til mænd, kvinder og par. Inde under hver kategori finder du en bred vifte af underkategorier, der alle byder på spændende sexlegetøj.

Når du handler sexlegetøj online, kan du altid sammenligne priser på produkter hurtigt og nemt. Vi tilbyder altid fornuftige priser og der er bliver konstant introduceret nye tilbud. Dagens Frække Pris er et unikt koncept som kun findes her på siden. Du får et nyt tilbud hver dag kl 10, her kan du se frem til at spare op til 75%. Det gælder alle produkterne, og der vil være noget for enhver smag.

En af fordelene ved at handle online er også at du kan modtage unikke tilbud, oversigter over fremtidige tilbud m.m direkte i din mail. Det eneste du skal gøre er at tilmelde dig vores nyhedsbrev.

Kunden i centrum

Hvis du mangler vejledning, råd eller svar på et spørgsmål, så kontakt os endelig! Det kan gøres nemt og hurtigt via Live Chat som er det blå ikon i bunden af højre hjørne. Ellers er du velkommen til at ringe til os i hverdage fra 10.00 - 20.00 (18.00 fredag) på +45 42 63 62 20

Du kan også kontakte os på mail via Kundeservice@dreamdirty.dk

Jeres oplevelse af siden, indholdet og produkterne er utrolig vigtig for os. Vi giver altid en jordnær og kompetent kundeservice. Uden jer ville vi ikke eksistere! Tusind tak for al den støtte vi har fået, det betyder alt for os.