Start en samtale

Sex og sexlegetøj er utrolig spændende at udforske. Hjælp os med at sprede budskabet om at alle er forskellige og at vi hver især har vores egen fantasi.

Forkæl dine følgere

Hvilken gave er bedre end sexlegetøj? Nemlig ingen. Du kan se frem til at forkæle dine følgere med rabatkoder, gavekort og konkurrencer om produkter.

Tjen penge på salg

Skab salg med din unikke rabatkode og modtag en procentdel af salget.

Lidt om os

DreamDirty.dk er en webshop med fokus på sexlegetøj og andre erotiske produkter. En af vores missioner er at bryde tabuet omkring sex, sexlegetøj og seksualitet.

Vi er en webshop for alle og møder altid vores kunder i øjenhøjde. Tillid er et nøgleord for os.

DreamDirty har løbende samarbejde med blogger og forskellige influencere. Her bliver der typisk testet og anmeldt produkter hvori opslaget linker direkte til produktsiden.

Samarbejdet med os betyder at du kommer til at få et tæt bånd til vores marketingafdeling, hvor der i fællesskab vil blive udvalgt relevante produkter som du/i ønsker at vise frem. 

Vi er på udkig efter

Modige og udadvendte personer over 18 år. der tør at starte en samtale om et emne som tit kan være svært at tage hul på.

Personer der er aktive på enten Youtube eller Instagram.

Er du vores næste samarbejdspartner?

Kontakt os over mail eller via instagram. Så kan vi tage en fornuftig dialog om udførelsen af vores fremtidige samarbejde.

Med venlig hilsen.

Team DreamDirty

- Vi ser frem til at høre fra dig -

Sammen bryder vi tabuet