Buttplug

Indenfor anal stimulation er en buttplug det mest købte sexlegetøj. De er special-designet til at forstærke din orgasme ved at give en dejlig fylde. Der findes mange forskellige buttplugs, der tilbyder hver deres unikke form, længde samt fylde. Du kan derfor altid finde den buttplug, der passer bedst til din nydelse. Ønsker du at kunne skifte mellem størrelserne alt efter lyst og behag, kan det være en god ide at vælge et sæt for god afveksling i din nydelse.
Er du begyndere indenfor buttplugs, kan du finde vores nøje udvalgte sortiment til en god start på anal stimulans i kategorien begyndere. Benyt altid en vandbaseret glidecreme sammen med dit anal sexlegetøj, så indsættelse altid er nem og bekvem.

-Mest populære kategorier-

Buttplug - Anal sexlegetøjs kendis!

Buttplug eller anal kæde? Hvad skal jeg vælge?

Om man er til plugs eller kæder afhænger selvfølgelig af ens (og evt. ens partners) præferencer. Det er af den grund ikke muligt, at sige at den ene overgår den anden. Tværtimod, så er der fordele og ulemper ved begge dele, som du skal overveje før du springer ud i et køb. Dermed ikke sagt, at begge dele ikke kan nydes lige meget, men står du nu og skal vælge, så kan det være en god idé at gøre sig nogle overvejelser. Et buttplug er typisk kendetegnet ved at have en kort og bred form. De har derudover typisk en bred base, som sikrer at plugget bliver siddende som det skal under legen. Den brede base er i det hele taget en af fordelene ved at vælge et buttplug. Det er nemlig det perfekte supplement til et regulært samleje, idet du kan nyde din partner vaginalt mens man forkæles bagi. En anal kæde er i modsætning til et plug aflangt, og du vil af den grund opleve en dybere og mere målrettet stimulation. Kæder er typisk kendetegnet ved at have kugler langs skaftet, som giver en stimulerende følelse ved penetration. Sagt lidt groft, så er en anal kæde det perfekte sexlegetøj til intens nydelse bagi, men er ikke så velegnet til brug under vaginalt samleje, da dette kan være besværligt. Dermed ikke sagt, at det ikke kan lade sig gøre.

Butt plug - Et væld af størrelser, former og materialer

Hvis man er besluttet for at købe et plug, så er der selvfølgelig nogle yderligere ting man skal tage med i sine overvejelser. Særligt faktorer såsom form, størrelse og materiale er relevante. Her spiller det en stor rolle om du er nybegynder eller erfaren. Man kan selvfølgelig sige sig selv, at jo mindre erfaring man har, jo mindre et butt plug bør man investere i. Da det kan være svært at anskueliggøre, hvilke plugs der tilegner sig nybegyndere, kan du med fordel tage et kig i vores ’anal begynder’ kategori her på siden. Form spiller også en afgørende faktor. Ud over de traditionelle former, findes der også buttplugs med kuglet skaft o.l. Generelt anbefaler vi de traditionelle plugs til begyndere, men det er ikke ensbetydende med at de ikke kan nydes af uerfarne. Materialevalg er også super aktuelt. De to mest klassiske muligheder er silikone eller rustfrit stål. Fordelen ved silikone er fleksibiliteten og den silkebløde overflade, der gør dem nænsomme og behagelige at indsætte. Med rustfrit stål får man en mere fast indsættelse, hvilket også er at foretrække for nogen, da oplever indsættelsen gøres nemmere. Derudover er rustfrit stål modtagelig overfor silikonebaseret glidecreme. Og så kan de nedkøles eller opvarmes med et vandbad, hvilket giver ekstra pirrende oplevelser!

Anal kæde - et stort udvalg

Hvis du har besluttet dig for en anal kæde, så er der ligesom med plugs nogle parametre, som du skal tage med i dine overvejelser før du springer ud i et køb. Særligt form, størrelse og materiale. Form er super relevant, da der kan være stor forskel hvor mange kugler der er på en kæde. Størrelse er ligeså relevant, da der er stor forskel på hvor store kuglerne er. Er du begynder? Så anbefaler vi naturligvis, at du starte stille og roligt ud med en anal kæde med få små kugler. Er du ny skal du, uanset hvad du vælger, huske at tage tingene i dit eget tempo kugle til kugle. Det samme gælder selvfølgelig hvis du er sammen med en partner. En anal kæde er et fantastisk anal sexlegetøj og det er derfor vigtigt, at du får en god førstegangsoplevelse. Materiale spiller ligesom med butt plugs også en væsentlig rolle, hvilket skyldes nøjagtig samme årsager.