Butt Plug

Et Butt plug har altid været en helt klar favorit inde for analt sexlegetøj. Det er også et godt sted at starte, hvis man er begynder inde for anal stimulation. Et butt plug hjælper med at stimulere de erogene områder der findes i anus. Det er dog ikke den eneste effekt man får ved at bruge et butt plug, da de også er med til at give en mere intens stimuliunder samleje, takket være den ekstra fylde. Vi anbefaler altid begyndere at starte med en small, medium eller et komplet sæt, da det er bedst at trinvist bevæge sig op i størrelse, da det giver jer den bedst mulige oplevelse med jeres butt plug samt at i finder den rette størrelse. Benyt altid rigeligt med glidecreme, så i begge føler jer godt tilpas.

Gode grunde til at bruge et butt plug:

Mere nydelse med et butt plug

Oplev mere nydelse i jeres fælles sexliv med et butt plug. Hvorfor spørger i måske? Det skyldes at indvendigt i anus sidder et utal af super-følsomme nerver, der bare venter på at blive stimuleret. Dette kan en anal plug være med til på en dejligt måde, hvor den sidder behageligt under hele legen. Bruger i et butt plug under jeres samleje vil den også være med til at give en ekstra fylde alt efter størrelse som kan mærkes af partneren til jeres fælles glæde.

Prostata stimulans med et butt plug

Få en nydelse ud over det sædvanlig som mand, når i tager en prostata stimulator eller butt plug med ind i legen. Lad anal pluggen give en målrettet stimulans for dit P-Punkt, der sidder omkring 5 cm inde i anus. Husk at bruge rigeligt med glidecreme, så i får den bedste oplevelse med jeres anal sexlegetøj. Start altid småt og byg derefter på med en større størrelse, så rektum gradvist får mulighed for at nå at tilpasse sig butt pluggen. Til at starte med kan man med fordel putte glidecreme på en finger, for at indføre den i anus. Tag den tid i behøver med jeres anal sex og nyd rejsen fra start til slut.

Hvor vigtig er glidecreme?

Glidecreme er et must! Glidecreme, glidecreme og mere glidecreme. Kroppen kan desværre ikke selv gøre anus ”våd” derfor er det altid vigtigt at benytte rigeligt med glidecreme for at hjælpe den på vej. Det er især vigtigt at bruge, så butt pluggen ikke giver kommer til at give en ubehagelige følelse, når i bruger jeres anal sexlegetøj. Tag jer altid god tid og skynd ikke på processen, men nyd øjeblikket og hinanden fokuserer på den nydelse der er i vente for jer begge.