Viser 1–24 af 83 resultater

Butt Plug

En sand favorit blandt par, når det kommer til analt sexlegetøj er butt pluggen. Det er her de fleste starter med deres anal stimulation, da butt plug giver en god start med sin unikke udformning, der er tilpasse til at glide let ind og sidde godt under leg. En af de effekter flest personer erfarer med en butt plug er at den hjælper med at give en mere intense nydelse under samleje, da den øger fylden i ens stimulans. Begyndere indenfor butt plugs bør altid starte med en small-udgave og derefter arbejde sig op til en medium for at slutte i en large butt plug. Dette kan let gøes med et sæt, der indeholder alle størrelser, en ekstra fordel ved et butt plug sæt er at det giver mulighed for dejlig afveksling i ens anal stimulans samt at man altid har den rigtige størrelse ved hånden. Benyt altid rigeligt med glidecreme, så i begge føler jer godt tilpas undervejs.


Gode grunde til at bruge et butt plug:

Mere nydelse med et butt plug

Oplev mere nydelse i jeres fælles sexliv med et butt plug. Hvorfor spørger i måske? Det skyldes at indvendigt i anus sidder et utal af super-følsomme nerver, der bare venter på at blive stimuleret. Dette kan en anal plug være med til på en dejligt måde, hvor den sidder behageligt under hele legen. Bruger i et butt plug under jeres samleje vil den også være med til at give en ekstra fylde alt efter størrelse som kan mærkes af partneren til jeres fælles glæde.

Prostata stimulans med et butt plug

Få en nydelse ud over det sædvanlig som mand, når i tager en prostata stimulator eller butt plug med ind i legen. Lad anal pluggen give en målrettet stimulans for dit P-Punkt, der sidder omkring 5 cm inde i anus. Husk at bruge rigeligt med glidecreme, så i får den bedste oplevelse med jeres anal sexlegetøj. Start altid småt og byg derefter på med en større størrelse, så rektum gradvist får mulighed for at nå at tilpasse sig butt pluggen. Til at starte med kan man med fordel putte glidecreme på en finger, for at indføre den i anus. Tag den tid i behøver med jeres anal sex og nyd rejsen fra start til slut.

Hvor vigtig er glidecreme?

Glidecreme er et must! Glidecreme, glidecreme og mere glidecreme. Kroppen kan desværre ikke selv gøre anus ”våd” derfor er det altid vigtigt at benytte rigeligt med glidecreme for at hjælpe den på vej. Det er især vigtigt at bruge, så butt pluggen ikke giver kommer til at give en ubehagelige følelse, når i bruger jeres anal sexlegetøj. Tag jer altid god tid og skynd ikke på processen, men nyd øjeblikket og hinanden fokuserer på den nydelse der er i vente for jer begge.