Test & anmeldelse af Womanizer Premium, Starlet 2 og DUO

- kategorier : Test & Anmeldelser

Smilende kvinde efter test af womanizer

Jeg er en meget privilegeret kvinde, idet jeg har fået æren af teste og anmelde Womanizer’ enestående produkter hos DreamDirty.dk. Ikke bare en, men hele 3 fantastiske produkter. Jeg kunne slet ikke få hænderne ned af bare glæde, da jeg hørte den gode nyhed. Jeg har på det seneste hørt en del snakken i krogene om, hvor fantastiske produkter det er til kvinder. Jeg har før eksperimenteret med en del sexlegetøj, heriblandt almindelige vibratorer, dildoer o.l. Og jeg har kun haft gode oplevelser, men har alligevel tænkt at folk har overdrevet en smule, når de har berettet om deres oplevelser med Womanizer. Den skepsis er 100% afkræftet den dag i dag; Aldrig har jeg oplevet noget lignende!


Til dem af jer, der ikke før har hørt navnet eller bare ikke ved, hvordan de virker, så vil jeg forsøge at gøre jer klogere i dette blogindlæg. Og til dem af jer, der måske går med tanken om selv at investere i én, så får i her et godt udgangspunkt for at vælge den, der passer bedst til jeres egne præferencer.

Hvad er en Womanizer?

Womanizer Premium liggende på kvinde krop

Fælles for alles Womanizer produkter er, at de stimulere på en helt unik og innovativ måde. Nemlig vha. den enestående Pleasure Air teknologi. Og hvordan fungerer det så helt præcis? Det lille mundstykke isolere klitoris og forkæler den med pulserende trykbølger. Lyder det mærkeligt? Det tænkte jeg også, men aldrig nogensinde har jeg oplevet noget så intenst. Jeg har altid haft svært ved at opnå en klitoris orgasme, men det er for mig umuligt ikke at komme med en Womanizer.

Af nedenstående kan i læse mine erfaringer med Womanizer Starlet, Womanizer Premium & Womanizer DUO og de fordele (og evt. ulemper) jeg har erfaret med dem hver i sær.

Womanizer Starlet 2 - En diskret og let håndterbar klitoris stimulator!

Pris: 499,-

Starlet 2 fra Womanizer er det perfekte valg til dig, der ønsker at opleve vidunderet fra den fantastiske Pleasure Air Teknologi, men samtidig ikke ønsker at købe sig fattig. Fælles for alle Womanizer produkter er, at de ligger i den høje ende af prisskalaen. Og selvom man virkelig får noget for pengene, så kan det være svært at overskue i budgettet. Starlet 2 fås til 499.- og er sommetider på tilbud, så man kan godt være heldig at finde den endnu billigere.

Opretter man et gratis medlemskab på DreamDirty.dk sparer man altid mindst 5% på alle produkter.

Womanizer Starlet 2 er karakteriseret ved sit diskrete design, der gør den meget let at skjule i håndfladen og ikke mindst nem at have med på farten. (den passer lige ned i håndtasken).

Starlet 2 har i modsætning til andre varianter ikke så mange suge intensiteter, men blandt 4 intensiteter skal du nok have mange orgasmer i vente. I hvert fald kunne Starlet 2 lige det der skulle til for at drive mig til lange og intense orgasmer. Noget der overraskede mig var, hvor lydløs den var. Ifølge mine tidligere erfaringer med sexlegetøj støjer det oftest mere, jo mindre det bliver, men det var langt fra tilfældet her.

Selvom Starlet 2 ikke kommer med ligeså mange funktioner, som de større Womanizer modeller, så har den mine varmeste anbefalinger. Her vil i kunne opleve den vidunderlige Pleasure Air Teknologi og lade jer fortrylle af alt det Womanizer står for!

Fordele:

 • 4 fantastiske suge intensiteter
 • Meget lydløs
 • 100% vandtæt – kan nemt tages med under bruseren eller med i badekaret
 • Lille og meget elegant design
 • Genopladelig batteri – Magnetisk opladerkabel er inkluderet i prisen
 • Fremstillet i højkvalitets silikone og ABS – silkeblød og skånsom overflade
 • Altid prisgaranti

Ulemper:

 • Ikke nær så mange suge intensiteter som de større varianter
 • Kommer ikke med smart-silence funktionen
 • Ingen autopilot funktion
 • Forkæler kun klitoris

Gå til produkt

Womanizer Premium - Alt hvad kvinder drømmer om!

Womanizer Premium - Indstilling samt funktioner vist

Pris: 1.389,-

Premium er angiveligt det bedst sælgende Womanizer produkt overhovedet. Og hold da op, det er der godt nok ikke noget at sige til. Faktisk har netop denne model vundet adskillige priser og ’bedst i test’. Nogen kan godt lade sig skræmme lidt af prisen, men den er uden tvivl hver en krone værdig. Her få man for alvor en tro følgesvend for livet. Jeg betragter Premium som en større udgave af starlet, der samtidig er udstyret med langt flere funktioner.

Mit førstehåndsindtryk var suverænt; aldrig har jeg haft så luksuriøst et produkt mellem hænderne. Kvaliteten både ses og mærkes helt ned til mindste detalje. Og funktionaliteten! Jeg ved slet ikke hvor jeg skal starte.. Her kan man opleve hele 12 fantastiske suge intensiteter, så man skal ikke være bange for, at der ikke er et program til ens personlige smag. Personligt var jeg mest til intensiteterne i mellemstyrke, da nogen simpelthen blev for intense for min smag, men jeg fandt ud af at Premium har en auto-pilot funktion. Dvs. at den skifter vilkårligt mellem de 12 intensiteter, hvilket virkeligt giver en uventet og unik stimuli. Det var virkelig en succes, og nogen gange helt ulideligt rart at være i.

Premium er ligesom Starlet også meget lydsvag, men ikke nok med det, så kommer den med en speciel smart-silence funktion, der gør at den ikke starter uden at være i kontakt med huden. Genialt, hvis man pludselig skulle få uventet besøg!

Så har man råd til at ofre lidt mere, så anbefaler jeg på det kraftigste Womanizer Premium. Et køb du sent vil fortryde, og hvor jeg godt tør at garantere dig et utal af skønne orgasmer. Men pas på, den er meget vanedannende. Jeg er i hvert fald blevet meget afhængig af min!

Fordele:

 • 12 fantastiske suge intensiteter
 • Utrolig lydløs – Smart-silence – Starter kun i kontakt med huden
 • 100% vandtæt – Tag legen med i badet
 • Elegant og stilrent design – Kvalitet helt ned til mindste detalje
 • Fås både i hvid og sort
 • Genopladeligt batteri – Magnetisk opladerkabel er inkluderet i prisen
 • Fremstillet i medicinsk silikone og ABS af høj kvalitet. Behagelig og silkeblød overflade
 • Auto-pilot – Nyd vilkårlig stimuli for de mange intensiteter
 • Luksus silkepose til opbevaring medfølger
 • Altid prisgaranti

Ulemper:

 • Forkæler kun klitoris

Gå til produkt

Womanizer Duo - Uvirkelige dobbelt orgasmer

Womanizer Dou - Indstilling og betjening vist

Pris: 1.485,-

Okay, nu har jeg godt nok talt rigtig pænt om både Starlet og Premium, men Duo hold da op! Det er en liga helt for sig selv. Aldrig før har jeg oplevet noget lignende. Og aldrig før har jeg troet, at jeg nogensinde skulle opleve en dobbelt orgasme, men med Duo blev fantasi pludselig til virkelighed.

Denne model adskiller sig fra de to andre ved, at den har et skaft, der har den perfekte form til at forkæle ens G-punkt. Det skyldes, at skaftet har en let buet top, hvilket giver en fantastisk målrettet nydelse. Skaftet har hele 10 vibrationsmønstre, så man kan være sikker på at finde et program og en styrke der passer perfekt til ens egne præferencer. Derudover har Womanizer Duo præcist som Starlet og Premium 12 skønne suge intensiteter, der kombineret med det vibrerende skaft giver en uvirkelig følelse.

Der går ikke mange sekunder fra legen er startet, til jeg vrider mig i de vildeste orgasmer en kvinde kunde drømme om. Duo er også udstyret med auto-pilot og smart-silence. Én lille ting, som jeg bed mærke i, da jeg åbnede pakken første gang var, at der medfølger et ekstra sugehoved i en lidt større format, hvilket jeg synes er en rigtig god ekstra gave. Med tiden kan det være en fordel at skifte sugehoved, og for nogen kan det være med med en i et lidt større størrelse, da man så er sikret et perfekt fit.

Ved brug af Duo anbefaler jeg på det kraftigste en vandbaseret glidecreme, da det er med til at give en meget nemmere indsættelse af skaftet, og ikke mindst en mere behagelig oplevelse. I det hele taget anbefaler jeg glidecreme på sugehovedet, da det kun gør oplevelsen endnu bedre.

Fordele:

 • Oplev skønne dobbelt orgasmer!
 • Nyd 10 vibrationsmønstre.
 • Forkæl dig selv med 12 fantastiske suge intensiteter.
 • 100% vandtæt, så du kan tage legen med i badet.
 • Elegant og luksuriøst design – Kvalitet fra top til tå.
 • Genopladeligt batteri – Magnetisk opladerkabel er inkluderet i prisen. Aldrig skal du lede efter nye batterier.
 • Fremstillet i medicinsk silikone og ABS – Silkeblød overflade, der gør indsættelse nemt og nænsomt.
 • Smart-silence – meget lydløs og starter kun ved kontakt med huden.
 • Auto-pilot – Forkæl dig selv med varierende leg.
 • Stilren silkepose til opbevaring.
 • Ekstra sugehoved inkluderet i prisen.
 • Altid prisgaranti

Gå til produkt

Indlæg skrevet af:

Trine (Produkttester hos DreamDirty)

Tilbage til bloggen

Add a comment

 (with http://)