Længere og bedre sex? Hvorfor er forspil så vigtigt?

- kategorier : Nyheder , Test & Anmeldelser

Vil vi ikke gerne alle vide, hvordan vi får det bedste ud af vores sexliv? Her kan du læse hvorfor forspil er vigtigt for dit sexliv og jeres parforhold, hvordan du får et bedre sexliv både uden og med sexlegetøj og nogle tips til at holde længere i sengen, så udløsningen ikke kommer med det samme.

Hvorfor skal I som par huske forspillet?

Sexklokke til forspillet

Forspil er en særlig ting, mellem to mennesker, som ønsker et sundt og velfungerende sexliv. Dem som mener forspil ikke er vigtigt eller at det ikke gavner, tager fejl. Selvfølgelig er forspil ikke det vigtigste hver eneste gang, for det afhænger af hvad I ønsker at få ud af jeres sex. Hvis man ”bare” lige vil have en quickie, så giver det ikke lige så meget mening at lave forspil i en time. 

Der er mange grunde til at forspil giver god mening. Det er sundt for jeres kommunikation og jeres tillid til hinanden som partnere. At I tør dele med hinanden hvad I tænder på, hvad der er rart, hvad der føles ubehageligt, hvor jeres grænser er omkring de forskellige ting osv. Det er også en god måde at lære din egen og din partners krop at kende på. 

Hvis man så ser på, hvad der fysisk sker i kroppen under et forspil, så er det med til at udløse endorfiner i hjernen. Endorfiner fungere lidt som en naturlig udgave af morfin. Det dæmper eventuelle smerter i kroppen, fordi man bliver optaget af nydelsen, der sker i hjernen. Derudover sørger endorfiner også for en følelse af glæde, succes og lyst.

Forspil er også med til at give en bedre erektion af penis og sørge for at penis bliver større og mere stiv. Mange mænd oplever at særligt blowjob er med til at gøre penis mere hård og stiv, da blowjobs som regel er det tætteste man kommer på følelsen af at penetrere vagina.
Det er bl.a. grundet at man kan stramme til med læber og mund og har en anden kontrol over, hvordan nydelsen skal føles, men vigtigst af alt, fordi at det væv der er i munden er det samme væv som skeden er lavet af. Derfor er det en velkendt følelse at penetrere munden, eftersom følelsen er det tætteste man kommer på vaginaen. 

For kvinder er forspil med til at sørge for at man bliver mere våd og har nemmere ved at udvide sig, så man blive klar til penetrering af sin partner. 

Forspil handler primært om tilliden til din partner. Hvis ikke man har tilliden til hinanden, så vil forspil højst sandsynligt ikke blive en succes, fordi man derved er spændt op eller ængstelig omkring hinanden. Hvis du stoler på din partner med din krop, og stoler på at de vil dig det godt så er der dermed større sandsynlighed for at det kommer til at føles godt. Både under forspillet, men også under sex. 

Kommunikation - Sæt ord på din nydelse

Kommunikation i samtale med partner

Vi ved alle at kommunikation er vigtigt, når det kommer til vores relationer. Det hører det hele tiden. Men hvorfor er det særligt vigtigt i vores sexliv? Du søger nok et bedre sexliv, ligesom alle andre. Og kommunikation er det perfekte værktøj til at hjælpe en på vej til et bedre sexliv.

Ved hjælp af kommunikation, er vi i stand til at få en større nydelse ud af akten. Hvis nu din partner gør noget ved din krop, som du ikke kan lide, så er det til hver en tid bedre at sætte ord på det her frem for at fortsætte, på den måde ændres et dårligt knald til fantastisk sex. 

Men hvordan siger man det til sin partner? For måden at kommunikere på er også virkelig vigtigt. Kommer det ud forkert, så kan det også resultere i at man må afbryde, hvad man laver da nogle mister lysten.
En god måde at gøre tingene på, er at nævne en anden ting man kan lide. “Gider du lege med min klitoris?”, “Jeg vil gerne have at du masserer mine baller i stedet for” “Kan du ikke lige kradse mig på ryggen?”. Så slipper man for at sige “Jeg tænder ikke på …”, og kan derfor fortsætte akten med god stemning og endnu mere nydelse. Bagefter kan man tage snakken og fortælle, hvad der ikke var lige godt, men også komme ind på, hvad der virkelig ramte plet, så din partner ved, hvad du kan lide til næste gang.

Hvad så hvis jeg beder dem om at gøre noget andet, men de så vender tilbage til den ting jeg ikke kan lide?
Her er det relevant at nævne for din partner på en positiv måde, at du ikke bryder dig om det.
Ikke noget med at virke irriteret eller sur over deres handling, for de gør det højst sandsynligt med ønsket om at det skal være godt for dig. Man kan i alt sin enkelhed informere om at du ikke bryder dig om det og derfor hellere vil have at de gør ......... i stedet for. 

Men må jeg godt bede min partner om at gøre ting?
JA! Det er det absolut det bedste for både dig og dem. Du kan vende det om og overveje om du ville blive sur over at din partner bad dig om at gøre noget de tænder på. Selvom det kan være svært at bede om at de gør noget, så giver det bedre sex og et bedre resultat i sidste ende.
Men det sørger også for øget tillid mellem jer, at de til fremtiden ved, hvad du kan lide og man kan hurtigt springe over det, akavede stage med at gentage de samme tre ting fordi det er det eneste man ved de kan lide. 

Ved at blotte dig selv og dine lyster, så viser du tillid til din partner, men er også med til at sørge for at man har lyst til at fortsætte længere, fordi man nu har flere ting at arbejde med. 

Længere sex og bedre erektioner

Der er ikke noget galt med at skynde sig igennem sex, fordi man har travlt, men man er liderlig nu og vil lige have det klaret inden dagens næste opgave. Vi alle elsker jo en quickie en gang i mellem. Dog vil dit sexliv med din partner vil hurtigt gå hen og blive ret kedeligt og forudsigelig, hvis det altid kun varer to minutter inden legen er ovre. I har det sikkert stadig rigtig godt med hinanden, men det er sjældent at kvinden, når klimaks indenfor to minutter.

Det er ikke kun chancen for at kvinden opnår klimaks, som længere sex er med til at sørge for. Det vil også være med til at begge parter får tiden til at lære hinanden at kende ordentligt. Hvad I lyster og hvad jeres kinks er.
At prioritere at bruge tiden på din egen og din partners krop er med til at opbygge et bånd mellem jer og en tillid som tager sex'en til et helt nyt niveau. Og ej at forglemme, så er det at forlænge sex, med til at sørge for en bedre og mere intens orgasme for manden som kvinden.

At holde i en time er sjældent et problem for kvinder, men for nogle mænd kan idéen om en times sex være meget udmattende, både fysisk og mentalt. “Kan jeg virkelig holde længere end fem minutter?”, “Hvordan er der nogen der kan bevare en erektion i så lang tid?”
Svarene til de spørgsmål er: Ja, du kan sagtens holde længere end fem minutter, eventuelt med hjælp fra cremer, sprays samt sexlegetøj.

En misforståelse, som du med det samme skal slå ud af hovedet, er at sex kun er penis i skede penetration. Jeg kan love dig, der er ingen der forventer at en mand holder i en time udelukkende ved penetration på den naturlige måde. Det er her, hvor de ovenstående ting, som forspil og kommunikation, kommer på banen.

Den nemmeste måde at få en bedre erektion, er igennem oral sex. Tease og leg med din partner ved brug af din tunge, før du springer direkte på ham.

Efter det, så foreslår vi at prøve noget, som er nyt for det fleste: Max Size Cream. Max Size er en penisforøgelses creme produceret af 100% naturlige tropiske ingredienser. B.la. Butea Superba, som er anerkendt for sine evner til at øge blodgennemstrømningen, hvor det bliver smurt på huden.
Hvis der er en chance for at øge nydelsen for jer begge, så er der vel ingen skade i at afprøve det?
Men sørg for at test på et lille område på jeres arme, før I smører det på penis, så I finder ud af om I er allergiske. For selvom det skal smøres på penis, så kommer det jo også i kontakt med kvindens underliv i det at penetrationen opstår.

Der er dog stor chance for at efter oral stimulering og teasing som jo har føltes godt, ender ud i at erektionen forsvinder efter lidt tid, når penetrationen finder sted for det ikke er den samme form for opmærksomhed på penis bagefter.

Hvis du også ønsker at have en hårdere erektion i længere tid, så er det bedste sexlegetøj en penisring. Ved at bruge penisringen, så begrænses blodtilførslen og sørger for at det blod som er i testiklerne og penis bliver der, som så resulterer i hårdere boner. Der er mange former for penisringe, så sørg for at afprøve nogle stykker og find ud af hvad der fungerer bedst for dig!

Penisringe - Din bedsteven til en hårdere erektion

Penisring med vibrator

Penisringe bruges ved at påføre ringen på enten roden af penis, testiklerne eller endda begge to på samme tid. Ved at bruge ringen, så begrænser du blodtilførslen og sørger for at det blod som er i testiklerne og penis bliver der, som også blev nævnt i afsnittet ovenover.
Når der er mere blod ude i lemmet, så bliver erektionen hårdere og mere længerevarende. 

Og igen, hvorfor skulle du ikke have lyst til at opleve det?
Det er ikke kun godt for dig, men også for din partner. For det er med til at sørge for at du kan holde længere for din partners skyld (som også booster din selvtillid), men også forsinke og forstærke din egen orgasme. Det kan sammenlignes med manden, der onanerer og stopper lige før klimaks (edging) for i sidste ende at få en orgasme, der er stærkere og giver mere nydelse til dig som mand.

Hvis du på samme tid ønsker at gøre oplevelsen bedre for dig selv, også gerne vil gøre mere for din partner (andet end at holde længere tid), så kan en vibrerende penisring anbefales. Det er en penisring, hvor der indsættes en lille vibrator. Det vil selvfølgelig gavne dig selv fordi vibrationer jo rammer dig og bliver sendt igennem hele penis, men det vil også forbedre oplevelsen for kvinden, da hun mærker vibrationerne omkring klitoris.

Sidst, men ikke mindst, så er det blevet bevist at det er med til at bekæmpe erektil dysfunktion (nedsat evne til at få penis op at stå). I de fleste tilfælde, så opstår erektil dysfunktion fordi at vævet i penis ikke er i stand til at “låse blodet inde” i penis og derfor forsvinder erektionen hurtigt igen, men her er penisringen helt fantastisk, fordi den jo går ind og presser omkring penis, som medfører at blodet forbliver i penis. 

Nu sidder du måske med en følelse af at det vigtigste spørgsmål omkring penisringe stadig står ubesvaret. “Hvordan finder jeg den rigtige penisring, uden at ruinere mig selv ved at købe alle der er på markedet?” For ja, der er ekstremt mange muligheder på markedet med forskellige formål. Men her kan du læse vores penisring guide for at finde det perfekte match!

Penis sleeves

Men er penisringe og penis sleeves så det samme?
Nej. De har nogle af de samme formål, angående at øge den kvindelige nydelse og forsinke mandens udløsning, men de fungerer på forskellige måder.

Som du nok kan regne ud, så er formålet med et penis sleeve at forstørre penis. Det her sker ved at tilføje en større omkreds og længde igennem at påføre et sleeve over penis som et kondom.
Men i stedet for at begrænse blodets gennemgang for at forsinke orgasmen, så går et penis sleeve ind og reducerer følelsen fra penetrationen, som resulterer i at man som mand kan holde i længere tid. Det kan være et godt værktøj til mænd, der lider af for tidlig udløsning og ønsker at holde længere i sengen. Det sker ved at penissleevet går ind og fjerner noget af følelse, når man er sammen med sin partner. Et andet værktøj man kan prøve er et af de såkaldte delay-produkter, der hjælper med at gøre penis mindre modtagelig overfor stimulans i en kortere periode.

Længere og bedre sex med sexlegetøj

Sexlegetøj som overraskelse med partner

Penisringe og penis sleeves er ikke det eneste legetøj man kan introducere til soveværelset for længere og bedre sex. Prøv nogle af anbefalingerne fra de kommende paragraffer, til at stimulere dine andre sanser! Sex bliver meget bedre, når udforsker mere end bare kønsorganerne. 

Blindfolds

En god kending er blindfolds. Blindfolds er en god start, på et sexliv med legetøj, fordi det ikke er for avanceret eller hardcore. Er du ikke helt sikker på at blindfolds er noget for dig og måske lidt i tvivl om, hvorvidt du vil bruge penge på det, så kan du starte med hvad du har hjemme. En god ting at bruge første gang, er noget så simpelt som en dyne eller trøje.
Det vigtige er at man fjerner evnen til at se. Er man helt pjattet med det, så kunne det være en god idé at investere i et rigtig blindfold, da de sidder langt bedre og lukker bedre af for øjnene uden at irritere.

Men hvorfor er et blindfold så godt til sex?”
Fordi det at lukke ned for en af sanserne, sørger for at vække de andre sanser meget mere. Ved at fjerne synet, er man mere afhængig af at høre, lugte, smage og føle for at vide, hvad der sker.
Det gør også at alt der sker omkring en, pludselig er totalt uventet og pirrende. Man har ingen chance for at se ens partners hånd og hvor den lander, eller hvad der ellers er indblandet. Det gør også at hvis man får en hånd på indersiden af låret, som langsomt kører op mod penis/vagina, så føles det meget mere intenst og man bliver mere ivrig efter at hånden skal ankomme til destinationen.

Fjer 

Kan man blande kildefjer og blindfolds?
JA! Som du nu ved, så er det at fjerne en af sanserne en god måde at vække de andre på. Så hvis du føler dig modig, så kan man udskifte berøringen fra hånden med en fjer.
Fjeren kilder kroppens overflade på en særlig måde, som gør at man reagerer mere intenst. Særligt ved brug af et blindfold imens, men dette er ikke et krav for at komme igang med let berørings-leg. En fjer er med til at øge lysten og længsel efter at komme i gang med sex-akten.

“Skal en fjer bruges før sex?”
Nej, ikke nødvendigvis. Hvis I har haft sex og den ene er blevet kradset på ryggen eller andre steder, så kan det at køre fjeren henover mærkerne være virkelig rart og ændre smerten til direkte nydelse, da hele området nerver er vækket til livet og hele tiden sender signaler til hjernen.

Brystklemmer 

En af de mest oversete dele af kvindens krop, er hendes nipples. De kan bruges til meget mere end blot at amme med. Afhængig af hvor sensitiv du er, kan brystvorter endda sørge for at nogle kvinder opnår klimaks ved brystvorte-stimulering som det eneste. Og vi skulle hilse og sige, at det føles fantastisk!

Sensitiv eller ej, så er en god anbefaling brystklemmer! De kan være med til at fremprovokere klimaks eller bare skøn nydelse. En anden bonus ved brystklemmer er at de ser ekstremt sexede ud og kommer i forskellige designs (med eller uden kæde, klokker, osv), men de er også med til at øge stimuleringen.
Det sker på grund af at man, ligesom pernisringe som nævnt længere oppe i artiklen, lukker de blodet inde i området.

Prøv at placere brystklemmerne på din partners brystvorter og derefter leg med dem. Fjern klemmerne igen efter 10 minutter ca. og brug efterfølgende din tunge eller fingre til at stimulere hendes nipples. Kombinationen af blod der forlader dem igen og den fysiske berøring, vil gøre underværker for hende! 

Let BDSM til forspillet

Du behøver ikke at piske din partner eller påføre dem smerte for at nyde BDSM. Blindfolds, fjern eller brystklemmer er faktisk en del af BDSM familien! Og vær heller ikke bange for at byde bondage velkommen i jeres forspil. At være fysisk begrænset med diverse ting, tilføjer et helt nyt niveau til den seksuelle leg. Vi har samlet en masse passende produkter i vores "blid bondage" kategori, så det er let for jer at komme i gang.

Kvinder, har I nogensinde været så tæt på at komme, at I har bevæget benene grundet at I ryster? Og derved ødelagt den kommende orgasme? Hvis dine ben er bundet fast imens, du er ved at komme, så kommer det ikke til at ske. Man behøver ikke at være en mester i Shibari (Kunsten at binde reb) for at kunne binde benene sammen.
Det er her reb eller bindebånd en til undsætning med dejlig fiksering. Man kan prøve nogle søde håndjern med "pels" eller bondage tape for samme effekt, hvis man endnu ikke føler sig klar til fiksering med reb eller bindebånd.

Vibratorer på kroppen og underlivet

Vibrator holdes af par i hænderne foran kroppen

En vibrator kan gøre underværker for både forspillet og selve akten. Det vibrerende objekt, sørger for at kilde din krop på en særlig pirrende måde. Et godt sted at køre vibratoren, vil selvfølgelig altid være de åbenlyse steder. Klitoris, nipples og direkte penetration til kvinden. Men hvad mange ikke tænker over, er at mænd også får stor nydelse ud af vibratorer.
Kør vibratoren nænsomt omkring testiklerne, langs penisskaftet eller direkte på testiklerne. Mænd nyder også godt af vibrationerne i deres nydelse og bliver mere liderlige af følelsen, hvilket fører til at de får en bedre erektion ud af det. 

Henover kroppen generelt såsom maven, ryggen, arme og ben kan også anbefales at man prøver. En sand favorit er inderlårene, hvor man starter lige over knæet og fortsætter op mod penis/vagina. Man kan også lade vibratoren køre omkring anus. Ikke nødvendigvis penetration, men bare lige foran hullet eftersom vi alle har et analt g-spot og derfor vil vibrationerne skabe mere lyst omkring anus, ligesom ved vagina eller penis. 

Vibrationerne er med til at øge forventnings-glæden. Særligt omkring underlivet eller på brystvorterne. Lige over eller lige under, fordi man forventer at partnerens næste træk er at lade vibrationerne ramme direkte på klitoris eller penis. Og på nipples eftersom de er særligt sensitive og nyder godt af anden berøring end bare hænder eller mund.

Indlæg af Loly & Linnea

Tilbage til bloggen

Add a comment

 (with http://)