Guide: Hvilket sexlegetøj passer bedst til dig som mand?

- kategorier : Guides

Uanset om du går og leger med tanken om, at købe dit første sexlegetøj, eller du blot er på udkig efter endnu et stykke sexlegetøj til samlingen, så kan valget for mange virke uoverskueligt. Og det er der ikke noget at sige til, når der efterhånden findes et væld af forskelligt legetøj til mænd.
Førhen har mænds valgmuligheder været svært begrænsede, men det er ikke længere tilfældet, og det skal vi selvfølgelig føle os privilegeret over. Hos DreamDirty er vi meget stolte over, at kunne præsentere et bredt og dybt sortiment af sexlegetøj til mænd. For os er det vigtigt, at du får den helt perfekte oplevelse første gang du køber hos os.

Sexlegetøj til mænd – Hvordan udvælger jeg det legetøj, som passer bedst til mig?

Vi er alle forskellige og har hver vores præferencer, lyster og behov. Da vi ikke har nogen interesse i, at du køber dig fattig ved at starte fra den ene ende til den anden, har vi forsøgt at gøre vores store udvalg så overskueligt som overhovedet muligt. Det har vi gjort ved opdele alt vores sexlegetøj til mænd i kategorier og underkategorier. På den måde kan du nemt navigere rundt i forskellige typer før du finder det produkt, der tiltaler dig mest.
Samtidig med det har vi til hvert produkt, forsøgt at lave en så uddybende produktbeskrivelse som overhovedet muligt. Selvom vi har forsøgt at gøre vores udvalg så overskueligt, som overhovedet muligt, forstår vi at det stadigvæk kan være svært af vælge. Af den grund har vi lavet denne guide, og vi håber at du ved at læse med kan komme tættere på at finde dit drømme produkt!

Gå til sexlegetøj til mænd

Skift håndtrolden ud med et onaniprodukt

En af de mest gængse typer sexlegetøj til mænd er de ’klassiske’ onaniprodukter, der i daglig tale kaldes pocket pussy eller lommefisse af mange. Med sådan en skøn sag, kan du tage onanioplevelserne til et helt andet niveau. Tag klimaks til helt nye højder, og oplev naturtro, realistisk og intens nydelse som du sent vil glemme. Der findes mange forskellige typer onaniprodukter, og ikke mindst mange forskellige mærker. Så er du først besluttet for, at det er et alternativ til spillejobbet du søger, så står du nu overfor 2 overvejelser.

Vil du have en pocket pussy? Eller en sexdukke? Den første mulighed, er den nok det mest oplagte valg for den diskrete nybegynder, og den anden mulighed er perfekt til dig der allerede har nydt glæde af sin/sine lommefisser, og ønsker at højne niveauet med den ultimative oplevelse.
Vælger du at investere i en pocket pussy, er det vigtigt at du finder den helt rette til at starte med.

Hvis budgettet tillader det, så anbefaler vi at du starter ud med at investere i en Fleshlight eller et Tenga produkt. Man går aldrig galt i byen med disse mærkevareprodukter, og du får produkter du kan nyde glæde af i mange år. Hvis budgettet er lidt mere begrænset, så anbefaler vi du køber en Vulcan Ripe eller én fra mærket Nezend. Begge er kendt for gode all-around produkter, som bestemt ikke vil skuffe som førstegangs bruger.

Hvis du er meget prisfølsom eller bare gerne lige vil have følehornene fremme, så bør du overveje at prøve et onani æg fra Japanske Tenga. Her er du garanteret uovertrufne oplevelse. De er dog kun beregnet til engangsbrug, men kan bruges flere gange, hvis du er omhyggelig med at rengøre Tenga ægget efter brug.

For god ordens skyld, så indregn altid en vandbaseret glidecreme med i prisen, når du køber en pocketpussy. På den måde, er du garanteret den bedst mulige nydelse og oplevelse med dit nye onani produkt

Gå til Onani Produkter

Gør din erektion større, hårdere og stærkere med en penisring

Det kommer måske som en overraskelse, at det mest solgte sexlegetøj til mænd er en penisring. Det gør det i hvert fald for mange, som regner onaniprodukter for værende de mest solgte. Det er faktisk ikke tilfældet, selvom de er i tæt løb om førstepladsen.

En penisring giver dig en hårdere, stærkere og mere længerevarende erektion, hvilket også kan komme til din partners og din egen fordel under samlejet. De fungerer i alt enkelthed på den måde, at de blokerer for blodgennemstrømningen i din penis, så blodet isoleres ude i din penis.
Kan med fordel anvendes under onani og samleje, hvor hverken du eller din partner er i tvivl om forskellen.
Flere penisringe kan også bruges rundt om kronjuvelerne, hvilket gør det nærmest umuligt at få en udløsning.
Perfekt til dig, der døjer med for tidlig udløsning, mens legen står på.

Har du besluttet dig for at købe en penisring, så er det vigtigt at du overvejer visse ting før du springer ud i det.
Først og fremmest størrelse. Selvom stort set alle ringe er fleksible, er det vigtigt at ’starts-størrelsen’ ikke er for bred i diameteren. Ved at læse produktbeskrivelsen, kan du hurtigt læse dig frem til dets dimensioner.

For det andet skal du beslutte dig for, hvorvidt din penisring skal omslutte dit skaft, dine kronjuveller eller begge dele?
Her på siden finder du ringe, der kan omslutte begge dele på en og samme tid, for den ultimative udholdenhed og størrelse. For det tredje skal du overveje om du ønsker vibrationer eller ej. Mange af vores penisringe kommer med den skønne funktion, at de kan vibrere. Forkæl din partner og dig selv med skønne vibrationer, og gør legen endnu mere levende og spændende.

Gå til penisringe

Penisforstørrelse – Penispumpe, penis sleeve eller creme?

Der findes ikke mange mænd, som ikke drømmer om en større penis. Selvom vi hos DreamDirty går meget op i, at man er glad for den man er, så står vi stadigvæk inde for sjov penisforøgende leg, da det kan give meget pirrende og stimulerende oplevelser. Bemærk, at der ikke findes redskaber, der giver dig en permanent større penis, og steder der praler om det, er fulde af løgn. Visse redskaber kan være decideret farlige at anvende, og vi anbefaler at du holder dig langt fra dem.

Når det så er sagt, så er der mange måder at opleve en større erektion, som er helt ufarlige. Heriblandt brug af en penispumpe, penis sleeve eller fremmende creme.

Penis pumper er nok det mest almenkendte redskab. De fungerer ved at dit penis omsluttes af et vakuum, hvilket lader dig opleve en længere og fyldigere erektion. Og ikke nok med det, så føles det utrolig stimulerende, hvilket kan drive mange mænd helt til klimaks.

Penis sleeve er en form for påklædning du tager på dit lem, så du får de ekstra centimeter du altid har drømt om. De tages på som almindelige kondomer, og fås med knopper på både inderside og ydreside, hvilken giver en ekstra skøn nydelse for dig og din partner. Generelt anbefaler vi penispumper til onani og penis sleeve til samleje, men det ene udelukker bestemt ikke det andet.

Som et helt tredje alternativ har vi penis creme. Her på siden finder du Max Size cremen fra Swiss Navy, der ved hjælp af 100% naturlige ingredienser øger blodtilførslen til din lem, hvilket giver dig en øget størrelse i en rum tid. Perfekt til både onani og samleje. Mange oplever at sensitiviteten øges ved brug af både en penispumpe og creme, og du kan derfor med fordel anvende en penisring, så du slipper for alt for tidlig udløsning.

Gå til større penis

Anal Sexlegetøj til mænd – Oplev stimuli på en helt ny måde (Prostata stimulation)

Det har i lang tid været meget tabubelagt at tale om, og for nogen er det måske stadigvæk tilfældet, men de senere år er anal sexlegetøj til mænd kommet mere frem i lyset. Anal stimulation af den mandlige prostata (også kaldet P-punktet), er en fantastisk følelse, som på ingen måde er betinget af seksualitet. Tværtimod, så vides det at en rigtig stor del af den mandlige befolkning på et tidspunkt i deres liv har eksperimentet med prostata stimulation. De fleste kender til G-punktet og dets vidundere, men ikke mange ved at P-punktet også er en fantastisk erogen-zone, der i det uvisse venter på at blive udforsket.

Har man mod på, at begive sig i krig med et nyt univers enten alene eller sammen med en partner, så er det en rigtig god idé at involvere mandligt sexlegetøj. P-punktet er rigtigt svært at finde vha. en finger, men heldigvis er der blevet opfundet rigtig meget legetøj, der gør det nemt og behageligt.

Her på siden har vi opdelt vores anale legetøj til mænd i kategorierne prostata stimulator, butt plug & kæder, anal vibrator, anal dildo, nybegyndere og anal rengøring.

Du får ikke mere målrettet stimulation af P-punktet end med en prostata stimulator, hvis formål er at forkæle din prostata med direkte vibrationer. Perfekt sted at starte, hvis du for alvor vil opdage et nyt vidunder af eufori. Kan nydes alene eller sammen med en partner.
En buttplug eller anal kæde er også oplagt til stimuli, men er foruden det perfekte legetøj til analleg med din partner.
Det samme kan siges om en anal vibrator, der i bund og grund er en vibrerende anal dildo, plug eller kæde. En anal dildo er en udsøgt mulighed, hvis du ønsker dyb penetration, der føles som almindelig analsex.

Hvis du er ny inde for anal stimulation har vi samlet en kategori kaldt ”Anal begynder”, hvor du finder udvalgte produkter særligt egnet til nybegyndere.
Før anal leg med en partner anbefaler vi en grundig anal rengøring, hvorfor vi har lavet en kategori, hvor du finder diverse artikler til det formål. Derudover anbefaler vi at du sørger for at bruge rigelig glidecreme før og under legen, så du er sikret den bedst mulige oplevelse.

Gå til anal sexlegetøj til mændTilbage til bloggen

Add a comment

 (with http://)