[2020] Blogindlæg: Vibratorer - Hvilken vibrator er bedst til mig?

- kategorier : Nyheder , Test & Anmeldelser

Vibratorer - Hvilken vibrator er bedst til mig?

Den vigtigste faktor at overveje er DIG. Hver eneste kvinde er unik. Hvad kan du lide? Hvad stimulerer dig? Hvilken del af din seksuelle anatomi synger højest, når du er tændt? 

Hvis det er klitoris, så bør du starte din søgen omkring klitoris vibratorer, “bullet vibratorer” eller endda en ekstra kraftig vibrator som f.eks. en magic wand, der har fået navnet efter dens fortryllende evne, grundet sin kraftige vibration. Den slags vibratorer er special-designet til fokus på klitoris. De er ikke skabt til penetration, men nogle af deres designs tillader det alligevel.
De er skabt til at gøre hvad dine fingre ikke kan: At bevare en rytme, også når du når klimaks. Vi kender alle til frustrationen af at være tæt på klimaks og så ødelægge det, på grund af en arm- eller ben spasme eller fordi dine fingre ikke er i stand til at fortsætte nydelsen.

Måske er du mere til vaginal penetrering. Hvis det er tilfældet, så bør du gå efter den klassiske dildo. Men også dildoer kommer i forskellige størrelser, former, materialer og stil typer. Og de har alle forskellige formål de tjener. For en nybegynder, foreslår vi at du bliver ved noget blødere materiale såsom silikone frem for en glasdildo. Og lad være med at start ud med den største!
Du kan altid opgradere til noget der er større, når du er klar til det! Led efter nogle af de mere
realistiske dildoer og hvis du gerne vil have at den skal føles mere personlig, så kan du jo vælge en sjov farve, f.eks. lilla! Fordi “realistisk” betyder ikke nødvendigvis hudfarvet. Der er også mange dildoer med indbygget vibrator, så man kan tilføje noget ekstra nydelse til din solo-sjov! De har derfor fået navnet dildovibratorer
, da de er en kombinationen af to skønne verdener, der er sat sammen.

Hvis du på forhånd ved at du er til G-punkts stimulering eller håber på at finde det famøse G-punkt på egen hånd, så prøv en G-punkts vibrator! De har en længere spids, som let bøjer sig og kan derfor massere all de rigtige steder, under penetration. 

Ved du ikke om du skal vælge klitoris eller vaginal stimulering? Du behøver heldigvis ikke at vælge det ene, eller det andet! Her kommet den famøse “Rabbit vibrator” nemlig på banen. “Rabbit vibratoren” er designet med et skaft og en lille tilhørende vibrator i toppen, som masserer din klitoris imens du bliver penetreret. Du husker måske at have hørt om den før i en serie? Og ganske rigtigt! Den blev introduceret i Sex and the City. Men bare rolig. Der er massere rabbit vibratorer der ikke koster $92 (587kr). Mange kvinder har konkluderet at dette legetøj er deres favorit, når det kommer til selv-kærlighed.

Det her lyder måske alt sammen fantastisk for dig, men du er stadig en smule bange for hvorvidt din nye vibrator er diskret. Hvad hvis det er for højt, og nogle kan høre hvad du laver? Hvad hvis nogen ser mit nye legetøj? Bare rolig, der er legetøj designet til at holde din alenetid, alene. Der er nemlig lavet mini vibratorer små nok til at kunne være i en lomme og derfor nemme at gemme når man opbevarer dem. Nogle er endda designet som en læbestift eller makeup børste! Ingen kommer til at stille spørgsmålstegn til hvad du laver, når du er alene, når de ser en læbestift på dit natbord. Og oveni det, så er der lavet ekstra stille vibratorer som sørger for at holde din private tid alene, privat.

Tilbage til bloggen

Add a comment

 (with http://)