Viser 1–24 af 82 resultater

Blid Bondage

Går i og drømmer om, at udleve jeres frække bondage og fetish fantasier? Så er vores blid bondagek kategori et udsøgt et sted at starte. Vi har grundigt udvalgt en række produkter, der giver den perfekte start på ethvert bondage eventyr. Hav den pirrende leg i fokus, og oplev en helt ny form for nydelse, som i sent vil være foruden. Mærk hvor intens et kys kan føles på kroppen efter et lille smæk, mens kroppen er fikseret med håndjern & binderedskaber. Eller mærk det pirrende ved, at følesansen forstærkes ved brug af blindfolds & masker. I kan også gå på opdagelse i vores fulde fetish kategori, hvis i ønsker at se vores fulde udvalg af bondage artikler.

De mest populære kategorier

BONDAGESÆT >

BLINDFOLDS & MASKER >

GAG BALL >

Bestsellere

alle produkter


Udlev jeres fantasier med blid bondage

Hvad er blid bondage?

Det kendetegnes bedst ved at være en blid udgave af BDSM. Til de mange af jer, der nok ikke allerede ved det, så betyder BDSM: bondage, dominans, submission og masokisme. Blid bondage lege har for alvor gjort sit indtog i manges parforhold efter Fifty Shades of Grey filmene, hvor Anastasia er submissive og Christian er den dominerende. Dog har blid bondage altid være en gængs par leg, og vil altid være det. Blid bondage kan være rigtig mange forskellige ting, da det er et meget stort univers. Legene behøver nødvendigvis ikke bestå af Cloneboy o.l. redskaber, men det er blevet en meget stor del af universet, og det er derfor også vores varmeste anbefalinger, at i tilfører lidt ekstra sjov til legen med noget her fra siden. Vi har lavet kategorien, da der er mange ting i BDSM universet, der er forbeholdt de få og erfarne. Med blid bondage forstås en blid form for dominans leg, og det kan involvere alt fra klask i numsen, sanseleg med kildefjer, diverse binderedskaber, en gag ball og meget mere. Vi er stolte af at kunne præsentere en bred vifte at forskellige ting og sager og vi håber du/i finder det perfekte legetøj eller redskab herinde. Blid bondage sexlegetøj er en udsøgt mulighed for at spice legen lidt op, og kan måske endda være en start til at udvide sin horisont med spændende og pirrende BDSM.

Blid bondage – Et godt sted at starte

Som vi allerede har været inde på, så kan blid bondage legetøj, være et oplagt sted at starte, hvis man går og drømmer om frække BDSM eventyr alene eller sammen med en partner. Hos DreamDirty finder du alt fra håndjern & binderedskaber, blindfolds & masker, gag balls til hele bondagesæt. Gør legen lidt frækkere med et sæt håndjern. Fikser din partner til sengen eller overlad styringen til din partner og mærk det pirrende ved at overgive kontrollen over sin egen nydelse. Nyd pirrende sanseleg med et blidt bondage sæt , prøv en maske eller blindfold og oplev hvordan alle dine sanser skærpes ved at synssansen tages ud af ligningen. Nyd et frækt syn af din partner med en gag ball i munden, hvor du for alvor er den som bestemmer. Eller prøv det hele på en og samme tid med et bondagesæt, hvor du får alt hvad hjertet begærer i et og samme køb.

Blid bondage – Prøv jer frem gør jeres vildeste BDSM fantasier til virkelighed

Det vigtigste I skal huske på, når i går og leger med tanken om at begive jer i kast med blid bondage er, at det netop skal være en leg. Det skal være en udlevelse af jeres fantasier, hvor i kommer hinanden ved på en helt ny måde, og på den måde lære hinanden bedre at kende. Derfor er det vigtigt at i prøver jer frem! Når i skal vælge det sex legetøj i skal starte ud med, er det vigtigt at i tager en dialog om, hvad i hver i sær er til. Selvom i måske begge to er enige om, at have lyst til at nyde fræk blid bondage sex, så kan der imidlertid være kæmpe forskel på, hvad man værd i sær foretrækker inde for dette univers. Når det kommer til bondage osv, er tillid og tryghed de vigtigste begreber overhovedet. Uden tillid og tryghed er der i hvert fald en af parterne, der ikke finder legen ligeså rart og spændende, og det er derfor vigtigt at i får drøftet jeres lyster og behov med hinanden. Spring ud i det, og tak en snak med din partner. Sammen vil i nyde oplevelser i sent vil glemme.