189,00 kr.

På lager

Husk også:

  • Diskret & Hurtig Levering
  • 69 Dages Returret
  • Fri fragt over 499,-

4.7 ud af 5.0

Basix Rubber – Naturtro Dildo 19 cm

Giv fantasien frit løb med en yderst naturtro dildo fra Basix Rubber. Dildoen er karakteriseret ved sit forstørrede hoved, der sikrer en særdeles fyldig penetration. Det naturtro look er en fryd for øjet, hvor kvaliteten ses ned til mindste detalje. Den stærke sugekop giver anledning til øjeblikke med håndfri leg.

  • Fyldig Penetration – Skøn fyldig nydelse
  • Naturtro Design – Realistisk følelse under leg
  • Sugekop – Nyd pirrende håndfri onani

Forkæl dig selv med en naturtro dildo

Basix Rubber er verdenskendt for deres kvalitetsprodukter, hvoraf deres realistiske dildoer ikke er nogen undtagelse. Tværtimod! Dildoen er fremført i et særdeles naturtro look med kronjuveler, årer og vener løbende langs skaftet. Det bløde og fleksible materiale, sikrer en uhyrlig realistisk følelse, når dildoen tages i brug. Fleksibiliteten giver en god pasform til legen, så du kan nyde den i diverse stillinger. Dildoen fra Basix Rubber er karakteriseret ved sit fyldige skaft, hvor penishovedet har en diameter på 4 cm. Oplev fortryllende fylde, som uden tvivl vil tage dit klimaks til nye højder. Med en komplet længde på 19 cm, hvoraf 13,3 cm kan indføres, har du dybde nok til at kunne drive dig selv til skønne orgasmer.

Naturtro sugekop dildo til alle formål

Det er nok ikke gået ubemærket hen, at den naturtro dildo fra Basix Rubber er udstyret med en sugekop i bunden. Sugekoppen kan nemt og hurtigt påsættes alle jævne overflader, hvilket giver dig mulighed for at nyde pirrende håndfri leg, hvor du har hænderne fri til at nyde resten af din krop. Kun fantasien sætter grænser for hvor, hvornår og hvilken stilling sugekop dildoen skal bruges i. Så om det er en tur i badet, i sengen eller på gulvet er lige vidt!
Udover håndfri nydelse, har sugekoppen endnu en smart egenskab. Sugekoppen gør den nemlig kompatibel med stort set alle harness systemer. Så er man på udkig efter en god dildo med et naturtro udseende til sine strap-on fantasier, så kigger man det helt rigtige sted.

Hvordan bruger jeg min Basix Rubber Dildo?

At bruge en dildo er jo i sig selv nemt og ligetil. Dog er der et par ting, man bør tage til efterretning, hvis man ønsker at få mest ud af sit legetøj. Først og fremmest er det vores varmeste anbefaling, at man anvender godt med vandbaseret glidecreme under legen. På den måde er man sikret bedst mulig nydelse, samt en ubesværet penetration. For det andet anbefaler vi, at man efter legen skylder dildoen i lunkent vand. Anvend evt. en rensevæske til sexlegetøj for bedst mulig hygiejne. Ved god vedligehold, får man en følgesvend, som man kan nyde glæde af i adskillige år.

Vægt0,370 kg
Materiale

PVC (DILDO)

Farve

Lys

Længde (cm)

19

Bredde (cm)

4

Vandtæt

Ja

Phthalatfri

Ja

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Basix Rubber – Naturtro Dildo 19 cm”