279,00 kr.

På lager

Husk også:

  • Diskret & Hurtig Levering
  • 69 Dages Returret
  • Fri fragt over 499,-

4.7 ud af 5.0

Basix Rubber – Fat Boy Dildo 25 cm

Utrolig realistisk dildo fra Basix Rubber. Fat Boy dildoen har en stor kaliber og er perfekt til dem, der elsker dyb og fyldig nydelse. Nyd synet af et virkelighedstro skaft prydet med årer, og oplev en realistisk nydelse. Fat Boy er en stor dildo af særdeles høj kvalitet. Kompatibel med de fleste harness systemer.

  • Virkelighedstro udseende – Meget høj kvalitet
  • Oplev naturtro stimulation
  • Kompatibel med de fleste harness

Fat Boy Dildo fra Basix Rubber – En fryd for øjet

Er du kvalitetsbevidst og kompromisløs, når det kommer til din egen nydelse? Så vil en kæmpe dildo fra Basix Rubber ikke skuffe. Dildoen er fremført i et særdeles virkelighedstro design med kronjuveler og et smukt skaft, som er prydet med årer og vener. Skaftet er blødt og fleksibelt, hvilket gør det føles meget naturtro.
Du har måske hørt rygter om, at det ikke er størrelsen men gørelsen. Med Fat Boy får du en stor dildo, hvor du behøver hverken gå kompromis med det ene eller andet. Dildoen har en komplet længde på 25 cm, hvoraf 17,8 cm kan indsættes. Skaftet har en diameter på 5,4 cm.
Du vil altså opleve en meget dyb og fyldig penetration, der uden tvivl tager dit klimaks til nye højder med uforglemmelig euforisk nydelse. Det let bøjede skaft garanterer en direkte og målrettet stimulation.

Kæmpe dildo til dine strap-on fantasier

En hel klar fordel med en kæmpe dildo som Fat Boy er, at den er kompatibel med stort set alle harness på markedet. Det store (og meget realistiske) klokkeværk gør, at du nemt at spænde herligheden vha. en O-ring.
Forkæl eller bliv forkælet af en kæmpe dildo, som føles nøjagtig som det ægte vare. Dildoen kan både nydes vaginalt og analt.
Selvom dildoen er kompatibel med de fleste harness, er det ikke ensbetydende med, at den ikke kan bruges til anden parleg og fræk onani. Tværtimod! Kun fantasien sætter grænser for hvor, hvordan og hvornår din kæmpe dildo skal bruges.

Store dildoer – Godt at vide

Det er langt fra en raketvidenskab, at gøre brug af en stor realistisk dildo. Der er dog nogle ting, som man bør tage forbehold for, hvis man ønsker den bedst mulige oplevelse. Det er meget vigtigt, at bruge en god vandbaseret glidecreme. Særligt pga. dildoens størrelse. På den måde kan man være sikker på en ubesværet penetration, samt en langt mere naturlig følelse. Efter brug anbefaler vi, at du skylder dit sexlegetøj i lunkent vand, hvorefter du anvender en rensevæske til erotisk legetøj.
Vha. god vedligeholdelse opnår du bedst mulig hygiejne og en følgesvend, som altid er klar og frisk til næste gang lysten byder.

Vægt0,750 kg
Materiale

PVC

Farve

Lys

Længde (cm)

25

Bredde (cm)

5,4

Vandtæt

Ja

Phthalatfri

Ja

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Basix Rubber – Fat Boy Dildo 25 cm”