Viser alle 20 resultater

Bækkenbundskugler

Bækkenbundstræning fører masser af positive effekter med sig. Et strammere bækkenbund giver dig mere nydelse under samleje. For tidligere gravide samt ældre kvinder, hjælper de især med at træne underlivs musklerne, så det er nemmere at holde på vandet i løbet af dagen. Læs vores bækkenbundstræning guide og lær alt om at styrke din bækkenbund og fordelene bagved.

De mest populære kategorier

Bestsellere

alle produkter


Bækkenbundskugler - Strammere bækkenbund med god træning

Hvorfor træne din bækkenbund?

Nogle kvinder har erfaret problemer med uønsket vandladning, som ofte er et følge efter endt graviditet. Er det tilfældet, er du med stor sandsynlighed stødt på navnet bækkenbundskugler før. Det er ingen skrøne, at bækkenbundskugler kan hjælpe dig af med det problem, men de kan også meget mere end det. Bækkenbundstræning er en hurtig og sikker på måde, at etablere et stærkere og sundere underliv og dermed også et bedre sexliv. Musklerne i dit underliv, skal ligesom resten af kroppen, trænes og holdes ved lige igennem livet. Det er ikke uden grund at sexologer, sexvejledere, gynækologer og jordemødre anbefaler at kvinder laver bækkenbundsøvelser regelmæssigt. Bækkenbundskugler til din bækkenbund er en hurtig genvej til at effektivisere din bækkenbundstræning i sammenspil med de klassiske knibeøvelser.

Sådan bruger du bækkenbundskugler - Kort Forklaret

Men hvordan bruger jeg så bækkenbundskugler? Du indsætter langsomt kuglen (eller kuglerne) i din skede, hvorefter du laver helt almindelige knibeøvelserne. Du vil opleve, hvordan bækkenbundskuglernes vægt gør træningen mere effektiv ved at tyngdekraften "trækker" kuglerne nedad mens knibeøvelserne holder dem oppe. Du kan med fordel anvende en glidecreme for at gøre indsættelsen mere nænsom og behagelig. Regelmæssig træning med bækkenbundskugler hjælper med at øge sensitiviteten i din skede og gør det nemmere at opnå orgasmer under samleje og onani.

Kegel Balls for nybegyndere og øvede

Om du er nybegynder eller erfaren inde for bækkenbundstræning, findes der bækkenbundskugler, der passer perfekt til dig. Det kan imidlertid være svært at vælge mellem de mange udgaver af bækkenbundskugler. Har du aldrig trænet med bækkenbundskugler før bør du starter med en let vægt på +/- 40 gram. Derefter kan du bevæge dig gradvist op i vægt som du mærker resultaterne. Et bækkenbundskuglesæt giver en fordel ved et godt trinvist program uden løbende, at investere i nye bækkenbundskugler. Som du måske allerede har lagt mærke til, findes der single og dobbelt kugler. Hvad der er bedst, er der intet enstydigt svar på. Det er hovedsageligt en smagssag, hvad man foretrækker til ens egen træning. En dobbelt føles dog en smule mere intens for nogle. Husk altid at læse produktbeskrivelsen godt igennem, så du finder de helt rigtige kugler til din træning.

Kan de bruges som sexlegetøj?

Som du måske allerede har lagt mærke til, så findes der også bækkenbundskugler med vibrationer. Kan det blive meget bedre? Gør din bækkenbundstræning endnu sjovere og frækkere med en bækkenbundskugle med vibration. Opnå et stærkere og sundere underliv, samtidig med at du kan forkæle dig selv med skønne orgasmer undervejs. Vibrerende bækkenbundskugler er et oplagt valg til parret, der vil gøre træningen mere underholdende for begge parter. Lad din partner tage styringen over din nydelse, mens du træner dit bækkenbund. De fungerer præcist som et vibrator æg med den ekstra fordel, at den også (med eller uden vibrationer) kan træne din bækkenbund. I får altså en rigtig 2-i-1 oplevelse med et sæt bækkenbundskugler med vibrationer. Bedre bliver det ikke! Har du spørgsmål til din bækkenbundstræning, så tøv ikke med at kontakte vores kompetence og servicemindede kundeserviceteam, der sidder klar med råd og vejledning.