Bækkenbundskugler (aka kegel balls) hjælper dig med at træne din bækkenbund. Kuglerne sættes op i skeden hvorefter tyngdekraften forsøger at trække kuglerne nedad, din krop forsøger at holde på bækkenbundskuglerne ved at lave en knibeøvelse.
Under træningen styrkes din muskulatur, hvilket resulterer i mere nydelse under samleje eller onani. Et godt sted at starte er med et bækkenbundskuglesæt, det lader dig finde den rette vægt til din træning fra start plus du kan løbende skifte op eller ned i vægt. Flere af vores sæt kommer med bækkenbundskugler i forskellige former, så du kan finde ud af om en dobbelt eller single kugle er bedst til netop dit underliv. Hvis det er første gang du laver knibeøvelser eller bruger bækkenbundskugler, kan du lære at lave øvelserne korrekt i vores bækkenbundstræning guide, der forklarer hele processen omkring at styrke din bækkenbund.

De mest populære kategorier

Bestsellere

alle produkter


Bækkenbundskugler - Sundere underliv og bedre sexliv

Hvorfor træne din bækkenbund?

Nogle kvinder har erfaret problemer med uønsket vandladning, som ofte er et følge efter endt graviditet. Er det tilfældet, er du med stor sandsynlighed stødt på navnet bækkenbundskugler før. Det er ingen skrøne, at bækkenbundskugler kan hjælpe dig af med det problem, men de kan også meget mere end det. Bækkenbundstræning er en hurtig og sikker på måde, at etablere et stærkere og sundere underliv og dermed også et bedre sexliv. Musklerne i dit underliv, skal ligesom resten af kroppen, trænes og holdes ved lige igennem livet. Det er ikke uden grund at sexologer, sexvejledere, gynækologer og jordemødre anbefaler at kvinder laver bækkenbundsøvelser regelmæssigt. Bækkenbundskugler til din bækkenbund er en hurtig genvej til at effektivisere din bækkenbundstræning i sammenspil med de klassiske knibeøvelser.

Sådan bruger du bækkenbundskugler

Men hvordan bruger jeg så bækkenbundskugler? Du indsætter langsomt kuglen (eller kuglerne) i din skede, hvorefter du laver helt almindelige knibeøvelserne. Du vil opleve, hvordan bækkenbundskuglernes vægt gør træningen mere effektiv ved at tyngdekraften "trækker" kuglerne nedad mens knibeøvelserne holder dem oppe. Du kan med fordel anvende en glidecreme for at gøre indsættelsen mere nænsom og behagelig. Regelmæssig træning med bækkenbundskugler hjælper med at øge sensitiviteten i din skede og gør det nemmere at opnå orgasmer under samleje og onani.

Bækkenbundskugler for nybegyndere og øvede

Om du er nybegynder eller erfaren inde for bækkenbundstræning, findes der bækkenbundskugler, der passer perfekt til dig. Det kan imidlertid være svært at vælge mellem de mange udgaver af bækkenbundskugler. Har du aldrig trænet med bækkenbundskugler før bør du starter med en let vægt på +/- 40 gram. Derefter kan du bevæge dig gradvist op i vægt som du mærker resultaterne. Et bækkenbundskuglesæt giver en fordel ved et godt trinvist program uden løbende, at investere i nye bækkenbundskugler. Som du måske allerede har lagt mærke til, findes der single og dobbelt kugler. Hvad der er bedst, er der intet enstydigt svar på. Det er hovedsageligt en smagssag, hvad man foretrækker til ens egen træning. En dobbelt føles dog en smule mere intens for nogle. Husk altid at læse produktbeskrivelsen godt igennem, så du finder de helt rigtige kugler til din træning.

Bækkenbundskugler som sexlegetøj?

Som du måske allerede har lagt mærke til, så findes der også bækkenbundskugler med vibrationer. Kan det blive meget bedre? Gør din bækkenbundstræning endnu sjovere og frækkere med en bækkenbundskugle med vibration. Opnå et stærkere og sundere underliv, samtidig med at du kan forkæle dig selv med skønne orgasmer undervejs. Vibrerende bækkenbundskugler er et oplagt valg til parret, der vil gøre træningen mere underholdende for begge parter. Lad din partner tage styringen over din nydelse, mens du træner dit bækkenbund. De fungerer præcist som et vibrator æg med den ekstra fordel, at den også (med eller uden vibrationer) kan træne din bækkenbund. I får altså en rigtig 2-i-1 oplevelse med et sæt bækkenbundskugler med vibrationer. Bedre bliver det ikke! Har du spørgsmål til din bækkenbundstræning, så tøv ikke med at kontakte vores kompetence og servicemindede kundeserviceteam, der sidder klar med råd og vejledning.

Start det nye år med10% rabat på dit næste køb!

Interesseret i sexlegetøj? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag spændende materiale som Guides, Unikke Rabatter m.m.