Bækkenbundskugler

Bækkenbundskugler også kendt som kegel balls hjælper dig med at træne dit bækkenbund. Kuglerne sættes op i skeden hvorefter tyngdekraften trækker kuglerne nedad, så kroppen helt naturligt laver knibeøvelser. Med bækkenbundskugler får du en bedre kontrol/fornemmelse med din træning. Du kan løbende kan gå op eller ned i vægt med dine bækkenbundskugler, alt efter fremgangen i din træning. Du styrker din muskulatur under træningen, hvilket giver en bedre nydelse under samleje eller sololeg. Et bækkenbundskuglesæt er et godt sted at starte for de fleste, da sættet lader dig finde den rigtige vægt til din træning fra start til slut. Flere af sættene kommer også med kegel balls i forskellige former, så du kan finde ud af om en dobbelt eller single kegel ball er bedst til netop dit underliv.

-Mest populære kategorier-

Bækkenbundskugler - Sundere underliv og bedre sexliv

Sådan bruger du bækkenbundskugler

Nogle kvinder har erfaret problemer med uønsket vandladning, som ofte er et følge efter endt graviditet. Og er det tilfældet, så er du med stor sandsynlighed stødt på navnet bækkenbundskugler før. Og det er ingen skrøne, at bækkenbundskugler kan hjælpe dig af med det problem, men de kan også meget mere end det. Bækkenbundstræning er en hurtig og sikker på måde, at etablere en stærkere og sundere underliv, og dermed også et bedre sexliv. Musklerne i dit underliv, skal ligesom resten af kroppen, trænes og holdes ved lige. Det er altså ikke uden grund at sexologer, sexvejledere, gynækologer og jordemødre anbefaler at kvinder laver bækkenbundsøvelser regelmæssigt. Kugler til dit bækkenbund er en hurtig genvej til at effektivisere din bækkenbundstræning, da der ikke findes bedre supplementer til de klassiske knibeøvelser. Men hvordan bruger jeg så bækkenbundskugler? Du indsætter langsomt kuglen (eller kuglerne) i din skede, hvorefter du laver helt almindelige knibeøvelserne. Du vil opleve, hvordan bækkenbundskuglernes vægt gør træningen mere effektiv. Du kan med fordel anvende en god glidecreme for at gøre indsættelsen mere nænsom og behagelig. OBS: Det er en skrøne, at kugler til bækkenbudnet (knibeøvelser i det hele taget) giver en strammere skede. Du må altså ikke lade dig kure af sådanne fortællinger. Der findes ingen øvelser, der giver et strammere underliv. Dog kan træning regelmæssig træning med bækkenbundskugler være med til, at øge sensitiviteten i din skede, så du nemmere kan opnå orgasmer under samleje og onani.

Bækkenbundskugler for nybegyndere og øvede

Alt efter om du er nybegynder eller erfaren inde for bækkenbundstræning, så findes der bækkenbundskugler der passer perfekt til dig. Det er vigtigt at du vælger de helt rigtige til at starte med, så du får den bedst mulige start på din bækkenbundstræning. Det kan imidlertid være svært at anskueliggøre, da der alene her på shoppen findes en del at vælge mellem. Har du aldrig trænet med bækkenbundskugler før anbefaler vi, at du starter med en let vægt på +/- 40 gram. Derefter anbefaler vi, at du bevæger dig gradvist op i størrelse i takt med du kan mærke resultaterne. Du kan med fordel sikre dig ved, at købe et at vores sæt. Her får du en godt trinvist program uden løbende, at skulle investere i flere bækkenbundskugler. Som du måske allerede har lagt mærke til, så findes der både dem med én kugle og to kugler. Hvad der er bedst, er der intet klart svar på. Det vil være en smagssag hvad man foretrækker, men man vil opleve en lidt mere intens bækkenbundstræning ved at vælge mere end én kugle. Ved at trykke på de enkle bækkenbundskugler vi fører her på shoppen, vil du kunne læse vores uddybende produktbeskrivelser, og kommer tættere på at vælge den bækkenbundskugle, der passer bedst til dig.

Bækkenbundskugler som sexlegetøj?

Bækkenbundskugler som sexlegetøj? Som du måske allerede har lagt mærke til, så findes der også bækkenbundskugler med vibrationer. Bliver det meget bedre? Gør din bækkenbundstræning endnu sjovere og endnu frækkere med et par vibrerende kugler til bækkenbundet. Opnå et stærkere og sundere underliv, samtidig med at du kan forkæle dig selv med skønne orgasmer. Vibrerende bækkenbundskugler er også et oplagt valg til parret, der vil gøre træningen lige sjov for begge parter. Køb et sæt der også indeholder en fjernstyret vibrator, og lad din partner tage styringen over din nydelse. Fungerer præcist som et vibrator æg med den ekstra fordel, at den også (med eller uden vibrationer) kan træn og styrke din bækkenbund. Du får altså en rigtig 2-i-1 oplevelse med et sæt bækkenbundskugler, der også er et genialt sexlegetøj til par. Bedre bliver det ikke! Har du spørgsmål til din bækkenbundstræning, så tøv ikke med at kontakte vores kompetence og servicemindede kundeserviceteam, der står klar med råd og vejledning.