Nybegynder til bækkenbundstræning? Bækkenbundskuglerne i starter kategorien er nøje udvalgt til at give dig den bedste start på din bækkenbundstræning som begyndere.
Der kan være mange spørgsmål forbundet med at træne din bækkenbund, derfor har vi lavet en komplet guide til bækkenbundstræning, der hjælper dig med at starte rigtigt. Med bækkenbundstræning får du et stærkere og strammere underliv, hvilket fører til mere nydelse under samleje samt onani. Et bækkenbundskuglesæt giver dig mulighed for at tage træningen videre skridt for skridt i dit helt eget tempo. Husk at bruge en vandbaseret glidecreme sammen med dine bækkenbundskugler, da det gør indsættelsen nemmere.
Efter din bækkenbundstræning er det altid en god ide at benytte en rensevæske på bækkenbundskuglerne, det sikrer at hygiejnen altid er i top og dit underliv er beskyttet mod udefrakommende bakterier.


Bækkenbundskugler til begynderen

Det er altid vigtigt at komme godt fra start, når man begynder på en ny form for træning. Det samme gør sig gældende for træning af din bækkenbund. Overstående udvalg af bækkenbundskugler er særligt udvalgt til begynderen indenfor bækkenbundstræning. Kuglerne er ikke alt for tunge eller for store i forhold til at komme ordenligt i gang, det er særligt den første af de to, hvor man laver sin første fejl. Når man sidder og læser på de enkelte produkter, virker vægten måske ikke af meget. Dog glemmer man ofte at det er utrænede muskler i underlivet, der skal "løfte" kuglerne.

Start det rigtige sted

Et af de bedste steder at starte er ned en let dobbelt kugle eller en single kugle, dette er grunden til at de fleste vælger at købe et bækkenbundskuglesæt, da man kan finde en passende vægt fra start selvom man er begynder indenfor bækkenbundskugler. Når du er kommet godt i gang med din bækkenbundstræning og blevet erfaren ved du præcis hvilken vægt samt form, du bedst kan lide at træne med. Herefter er det bare at købe den bækkenbundskugle, der passer specifik til din træning i vægt og form.

Start det nye år med10% rabat på dit næste køb!

Interesseret i sexlegetøj? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag spændende materiale som Guides, Unikke Rabatter m.m.