Viser alle 16 resultater

Bækkenbundskugler til Begyndere

Når man starter ud med bækkenbundstræning er det ofte bedst at starte med den lettere single bækkenbundskugle og arbejde sig opad i størrelse og vægt. Som med alt andet træning er det vigtigt at du ikke starter for hårdt ud. Tag dig derfor god tid med din træning og opnå de bedste resultater med dit bækkenbund. Læs vores guide til bækkenbundstræning og få den bedste start med dine begynder bækkenbundskugler.


Bækkenbundskugler til begynderen - Kom ordenligt fra start

Rigtigt fra start

Det er altid vigtigt at komme godt fra start, når man begynder på en ny form for træning. Det samme gør sig gældende for træning af din bækkenbund. Overstående udvalg af bækkenbundskugler er særligt udvalgt til begynderen indenfor bækkenbundstræning. Kuglerne er ikke alt for tunge eller for store i forhold til at komme ordenligt i gang, det er særligt den første af de to, hvor man laver sin første fejl. Når man sidder og læser på de enkelte produkter, virker vægten måske ikke af meget. Dog glemmer man ofte at det er utrænede muskler i underlivet, der skal "løfte" kuglerne.

Start det rigtige sted

Et af de bedste steder at starte er ned en let dobbelt kugle eller en single kugle, dette er grunden til at de fleste vælger at købe et bækkenbundskuglesæt, da man kan finde en passende vægt fra start selvom man er begynder indenfor bækkenbundskugler. Når du er kommet godt i gang med din bækkenbundstræning og blevet erfaren ved du præcis hvilken vægt samt form, du bedst kan lide at træne med. Herefter er det bare at købe den bækkenbundskugle, der passer specifik til din træning i vægt og form.