• -5%
  • Spar 5%
fiksering og blindfold sæt i sort satin fra bad kitty med model
Bad Kitty

Bad Kitty – Satin Fiksering & Blindfold Sæt

229,00 kr.
217,55 kr. Spar 5%

Forkæl dig selv eller din partner med fræk fiksering og pirrende sanselej. Bad Kitty’ Fiksering & Blindfold sæt er til jer, der sætter pris på høj kvalitet. Sættet indeholder et langt stykke satin bånd, som I kan bruge som blindfold, og fire yderligere satin bånd til fiksering af hænder og føder.

  • Blankt og silkeblødt satin - høj kvalitet
  • 5 bånd i alt - 4 korte og 1 langt
  • Perfekt til sanseleg og sensuel bondage
DreamDirty Anbefaler
Antal

  Dag-til-Dag levering

Bestil før kl 17:00

 

Sikker betaling

 

69 dages returret

Fiksering & Blindfold Sæt i højkvalitets satin

Alle elsker kvalitet! Også når det kommer til erotisk legetøj. Kvalitet er bestemt ikke en underdrivelse, når det kommer til Bad Kitty’ Fiksering & Blindfold sæt. Sættet indeholder 5 bånd i blankt, smukt og silkeblødt satin, der føles skønt mod huden. Den blide og bløde fornemmelse må man dog ikke tage fejl af. Båndende er kraftige og stærke, og er ikke til at rive i stykker, mens legen står på. Ikke nok med, at sættet ikke går på kompromis med kvalitet, så er det rig på funktionalitet. 1 af båndende kan bruges som blindfold til pirrende sanseleg, mens de resterende 4 satin bånd kan bruges til at fiksere hhv. arme og ben.

Fræk og pirrende bondage med fiksering

De fire satinbånd giver dig og din partner rig mulighed for, at udleve jeres bondage fantasier og tage klimaks til helt nye højder. Overlad kontrollen til partner, og oplev det pirrende og ophidsende ved det uventede. Eller tag kontrollen over din partners nydelse. Kun fantasien sætter grænser for, hvordan de fire fikseringsbånd skal bruges. Om du ønsker at binde din partner til stolen, sengen, døren eller lignede er helt op til jeres fantasi og ønsker. De fire fikseringsbånd har en længe på 95 cm og diameter på 7,5 cm.

Skøn sanseleg med blindfold

Mange undervurderer mulighederne med et blindfold, da de i sig selv er meget simple. Men de øjeblikke man kan opleve med et blindfold og en partner bør ingen være foruden. Ved brug af et blindfold tages synssansen ud af ligningen, hvormed de resterende sanser skærpes, så selv den mindste berøring føles utrolig sensitiv og ophidsende. Lad dig forføre af det uventede, og mærk stimuli helt uden lige. Eller forkæl din partners sanser med skønne og uforudsigelige berøringer.

Den bløde satin er ophidsende i sig selv, og ikke mindst skøn at have på og se på. Blindfoldet kan nemt kombineres med andet sexlegetøj. Blindfoldet har en længde på 1,5 meter og en diameter på 7,5 cm.

Produktoplysninger

Bad Kitty
O: 24927411001

Produktinformation

Materiale
Polyester
Farve
Sort
Størrelse
One size
Vandresistent
Nej
Længde (cm)
15
Bredde (cm)
5,5
Vandtæt
Nej
Phthalatfri
Ja

Produkt Kommentar

Kommentar (0)