Bad Kitty – Penis Sleeve m. Penis Ringe

105,00 kr.

1 på lager

20 ml vandbaseret glidecreme fra Just Glide
39,00 kr.
Just Glide Vandbaseret Glidecreme 200 ml06
79,00 kr.
Rensevæske til Sexlegetøj 150 ml-03
70,00 kr.

  • Diskret & Hurtig Levering
  • 69 Dages Returret
  • Fri fragt over 499,-

Når du ikke kan få penis ringe nok, er Bad Kitty Penis Sleeve m. Penis ringe det perfekt valg. Med sine 6 penis ringe får du en skøn nydelse og effekt om peniskaftet, roden og testiklerne på samme tid. Langs toppen er et rillet penis sleeve, der forkæler din partner under penetration. Fremstillet i TPR for god fleksibilitet, så sleevet og ringene sidder perfekt om penis.

  • Rillet – Mere nydelse til din partner
  • TPR – God fleksibilitet for perfekt fit
  • 6 Penis Ringe – Nydelse all-around

Penis Sleeve med penis ringe – Enestående design

Der findes efterhånden et væld af forskellige penis sleeves og penisringe på markedet, hvilket skyldes at rigtig mange har åbnet øjnene op for deres mange fantastiske egenskaber. Dog findes der ikke meget sexlegetøj, der kombinerer et penis sleeves egenskaber med en penis-rings

Det har Bad Kitty taget kampen op med, hvilket har ført dette enestående produkt med sig. Designet er utrolig unikt. Herligheden består af 6 penisringe, der holdes sammen af et sleeve. Sleevet er prydet med stimulationsriller, der kan forkæle og fortrylle under samleje.

Bad Kitties Penis Sleeve med Penisringe er fremstillet i fleksibelt TPR. Sleevet har en længde på 7 cm, og ringene har diametrer fra 2,2 – 4,1 cm. Da materialet er strækbart, passer sleevet mænd der befinder sig over nævnte mål. Materialet er desuden ganske behageligt at bære.

Hold længere i sengen – Hårdere, længere & kraftigere erektion

Du er måske allerede bekendt med en penisrings evne til, at give en hårdere, kraftigere og mere længerevarende erektion.

Alle dette kan man opleve med Bad Kitties Penis Sleeve med Penis Ringe. Her får du nemlig ikke bare én, men hele 6 penisringe.

4 af ringene har til formål at omslutte penisskaftet, hvilket isolerer blodtilførslen. Når blodtilførslen isoleres vil man straks opleve en styrket potens. De sidste 2 ringe bruges til at omslutte kronjuvelerne, hvilket besværliggør sædafgangen, så man straks vil opleve øget stamina og mere holdbarhed i sengen.

Bedre samleje – Penis sleeve med penis ringe

Rigtig mange mænd døjer med, at de ikke kan holde ligeså lang tid i sengen som de gerne vil. Tit og ofte må et samleje stoppe før man egentligt ønsker det.

Den frustration man være helt foruden ved at involvere Bad Kitties penis sleeve med penisringe i legen.

Ud over øget potens og mere stamina i sengen, så kan de skønne og bløde stimulationsknopper tilføre en ekstra dimension af nydelse til legen. Knopperne er silkebløde, og føles utroligt pirrende under penetration.

Vægt0,062 kg
Bredde (cm)

2,2-4,1

Længde (cm)

6,5

Farve

Sort

Materiale

TPE

Phthalatfri

Ja

Vandtæt

Ja

Størrelse

One Size

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Bad Kitty – Penis Sleeve m. Penis Ringe”

4.7 ud af 5.0