• -25%
  • Spar 25%
Sex julekalender til de voksne 2020 åbent op

Årets Erotiske Julekalender 2020

1.299,00 kr.
974,25 kr. Spar 25%

Glæd din partner og dig selv igennem december måned med årets sex julekalder. Kom tæt på hinanden og eksperimentere med nye typer af sexlegetøj, der pirrer sanserne og skaber gode stunder i sent vil glemme. Delux Sex julekalender er perfekt til parret, der ønsker at finde varme i en ellers kold julemåned. Julekalenderen indeholder 24 kvalitets-produkter fra kendte mærkevarer. (Womanizer, You2Toys, BadKitty mm.) til en værdi over 2.300,-

  • Fri Fragt - Express Levering & 100% Pakke
  • 24 kvalitetsprodukter - Værdi over 2.300kr
  • Indeholder flere kendte bestsellers
Antal

  Dag-til-Dag levering

Bestil før kl 17:00

 

Sikker betaling

 

69 dages returret

Årets Erotiske Julekalender til de voksne

På udkig efter årets bedste julegave, der virkelig sætter et smil på din partner læber? Årets erotiske sex julekalender til de voksne er perfekt til parret, der ønsker at finde varmen i december måned, hvor i får lov til at eksperimentere og udforske hinanden låge for låge. Brug december måned på at finde glæde frem i og udenfor soveværelset med hinanden. De 24 skønne julegaver er udført i et kunstnerisk design af Sina Bazan, der fører tankerne hen på forførende leg, der ender i et væld af nydelse til jer begge. Hver eneste pakke er gennemtænkt ned til mindste detalje og sexlegetøjet kommer i et bredt udvalg, så i både kan eksperimentere og tage årets favoritter med ind i jeres sexliv.

Hvad indeholder 2020 sex julekalenderen?

Som alle andre julekalender ønsker man altid at vide, hvad kalenderen indeholder. Da vi mener der skal være en overraskelse, der giver det rigtige sus i maven, når hver låge åbnes sammen med din partner, løfter vi kun sløret en smule for, hvad Årets Erotiske Julekalender indeholder. Sex julekalderen byder på en bred vifte af produkter, så der altid er noget, der passer perfekt til jeres leg og sexliv. Julekalderen giver også mulighed for at prøve nye ting af, så kan gå på opdagelse og måske finde nye lyster, stimulans samt sansespil som i ikke vidste var en sand vinder i sengen.


Julekalenderens til de voksne indeholder:

  • 1 x Womanizer
  • 4 x Sanseredskabet
  • 8 x Kærligheds-sexlegetøj (vibratorer mm.)
  • 4 x Fræk Blid-Bondage Redskaber
  • 3 x Lingeri mm.
  • 4 x Tilbehør til forførende leg

Hele den erotiske julekalender indeholder kendte mærkevarer til en værdi over 2.300,-

Hvordan bruges produkterne i årets sex julekalender?

Ingen grund til bekymring, hvis i åbner lågen og finder en ny type af vibrator som i ikke har prøvet før. Inde i den frække julekalender ligger der nemlig et inspirationshæfte, der kommer med små tips & trick til hvordan i kan bruge sexlegetøjet henover julen. Hæftet indeholder også alle oplysninger om materialet, længden, bredden mm.

Mangler i forsat lidt inspiration til hvordan nogle af produkterne skal bruge, kan i læse nogle af vores artikler samt guide på vores blog her.

Produktoplysninger

O: 06376450000

Produktinformation

Størrelse
43 * 32 * 20 cm.
Batteri
Batterier medfølger
Phthalatfri
Ja

Produkt Kommentar

Kommentar (0)