Viser alle 28 resultater

Anal Vibratorer til Mænd

Anal vibratorer fungerer på samme måde som en buttplug, den har dog en egenskab, der gør den unikt. Nemlig en skøn vibrator, der sender bølge efter bølge af ren nydelse for mere intense orgasmer. Anal stimulation hjælper dig til et sexliv med mere intense orgasmer, der virkelig kan mærke, det at opnå denne form for anal stimulans er anal vibratorer perfekt. Flere af anal vibratorerne kommer med flere vibrationsindstillinger, dvs. at du selv kan styrer hvor meget nydelse vibratoren skal give dig, ved at justere på intensiteten. Din anal vibrator kan også bruges som en regulær buttplug ved at slukke for vibratorerne. Sørg altid for at brug rigtige med vandbaseret glidecreme, med dit anal sexlegetøj, da det gør indsættelse samt nydelse langt bedre.

Tilbud
Tilbud
Tilbud
Tilbud
149,00 DKK

Anal Vibratorer - Et vidunder inde for anal stimulation!

Forkæl dig selv skønne vibrationer og mere intense orgasmer

Du har måske hørt rygter om hvor fantastisk en nydelse man kan opleve anal vibratorer? Tro os, der er noget om snakken! Hvis ikke, så er en analvibrator kort fortalt kendetegnet ved, at være et vibrerende anal sexlegetøj. Som du måske allerede tænker, så er det jo et vidt begreb. Og ja det er det, da der findes et væld af forskellige typer anale vibratorer på markedet. Det er selvfølgelig vildt fedt, at der er meget at vælge mellem, men det kan imidlertid gøre det svært at finde den helt rigtige til at starte med.

Du har måske allerede erfaring med analsex? Og måske ovenikøbet med analt sex legetøj? Hvis ja, så gør det kun legen endnu vildere, hvis du tager vibrator med i ligningen. Forkæl din kæreste eller lad dig selv forkæle med fortryllende stimuli bagi. For mange er vibrationer netop prikken over i’et, når det kommer til at blive drevet til klimaks. Du kan med fordel anvende anal vibratorer under samleje eller onani. Uanset hvad du foretrækker, så vil det uden tvivl tage dit klimaks til helt nye højder.

Kræver det erfaring?

Hos DreamDirty bliver vi ofte spurgt om, hvorvidt erfaring inde for anal stimulation er påkrævet før man kan nyde glæde af anal vibratorer. Svaret er nej, du behøver bestemt ikke have erfaring inde for anal stimulation. Dog er det nok de færreste der starter ud med et vibrerende anal sexlegetøj, da det selvfølgelig er en lidt mere intens oplevelse end legetøj, der ikke kan vibrere. Intense oplevelser er dog ikke forbeholdt erfarne, tværtimod. Du kan sagtens starte med en analvibrator og hvis du er nybegynder, bør du hellere overveje faktorer såsom størrelse, form og materiale, da det er langt større faktorer for en komfortabel førstegangsoplevelse. Her på siden finder du vibrerende analt sexlegetøj i alle størrelser, former og i et væld af materialer. Når det kommer til størrelse, anbefaler vi at du som uerfaren starter i det små, da du på den måde at sikret en mere nænsom oplevelse. Når det kommer til form, så anbefaler vi at du starter simpelt ud, hvis du ikke har alt for meget erfaring. Start evt. ud med et simpelt vibrerende buttplug. Materialevalg kan også være vigtigt at tage med sine overvejelser, dog er ikke ligetil at afgøre hvilket materiale, der gør sig bedst egnet til nybegyndere. Det kommer meget an på den enkles præferencer. Det mest klassiske materialevalg for anal vibratorer er silikone, da det er fleksibelt og silkeblødt, hvilket giver en skånsom og behagelig indsættelse. Hvis du er nybegynder, så anbefaler vi desuden på det kraftigste at du anvender rigeligt med glidecreme før brug. Ellers er det bare om, at springe ud i det og nyde stimuli du sent vil glemme.

Kan anal vibratorer bruges som prostata stimulator?

Her på siden findes der et stort udvalg af anal sexlegetøj til mænd, hvis form og formål er tilegnet prostata stimulation. I mange tilfælde er prostata legetøj og anal vibrator synonymer for hinanden, idet en prostata stimulator blot er en type vibrerende anal legetøj. Så svaret er ja, du kan helt klart lade en anal vibrator forkæle dit P-punkt med skønne og direkte vibrationer. Hvis hovedformålet er P-punkts stimuli, så anbefaler vi dog, at du køber en vibrator med en form velegnet til formålet. Kendetegnet er oftest en lille bug i toppen af legetøjets skaft, der sikrer en mere målrettet forkælelse af prostataen. Tag klimaks til helt nye højder alene eller sammen med din partner og nyd skønne dobbelt orgasmer.