Viser alle 17 resultater

Anal Vibrator til Kvinder

Lad vibrationerne hjælpe dig på vej til fantastiske anal orgasmer. En anal vibrator sender bølger af nydelse ud i anus og kan alene eller i sammenspil med klitoris/vaginal stimulans føre til stærke orgasmer.


Anal Vibrator til Kvinder - Intens nydelse med vibrationer

Pift anal stimulation op med levende vibrationer

Du har måske før erfaret, hvor fantastisk anal leg kan være med et anal plug eller andet anal sexlegetøj? Måske er det på tide, at du tager skridtet videre og tilføjer lidt ekstra krydderi på legen. Hvis det er tilfældet, så er en anal vibrator perfekt til dig! Forkæl dig selv eller din partner bagi med fortryllende vibrationer, der uden tvivl vil tage dit anale klimaks til helt nye højder. En anal vibrator er det perfekte supplement til onanioplevelsen. Pir dig selv, mens vibrationerne gør arbejdet bagi, og oplev intens stimuli helt uden lige. Derudover er en anal vibrator en perfekt tilføjelse til lagengymnastikken i soveværelset. Lad din partner tage dig bagfra, mens han forkæler dig analt med vibrationerne. Det kommer nok ikke som nogen overraskelse, at en anal vibrator er kendetegnet ved, at være vibrerende anal sexlegetøj. Her på siden fås de i mange forskellige typer. Så om du er på udkig efter en vibrerende anal kugler eller butt plug, så kigger du det rigtige sted. Mange af vores anale vibratorer kommer med selvstændig bullet vibrator, hvilken er en kæmpe fordel for dig som kvinde, da du i de tilfælde får en 2-i-1 oplevelse med dit køb.

Skal man være erfaren for at bruge en anal vibrator?

Svaret er nej, du behøver slet ikke være erfaren for at nyde glæde af en anal vibrator. Det kan selvfølgelig være forskelligt fra person til person, om man finder vibrationer tiltagende, men det er langt de færreste, som ikke bryder sig om følelsen. Dermed ikke sagt, at der ikke findes nogen, som finder vibrationer fra anal vibratoren forstyrrende, men så er det godt, at det ikke er obligatorisk at tænde for dem. Vibrationer handler altså om præferencer og ikke om erfaring! Størrelse og form er derimod fornuftige faktorer, at tage med i overvejelserne før du køber en anal vibrator, hvis du ikke har så meget erfaring inde for anal stimulation. Det er fornuftigt at starte ud i en mindre kaliber, og med en form der er nem at indsætte. Så en spids snude vil være at foretrække, og en stærk base, der gør at anal vibratoren er nem at håndtere og bliver siddende hvor den skal, mens legen står på. Og husk nu endelig, at benytte rigeligt med glidecreme før legen går i gang.

Find den perfekte anal vibrator til dig!

Som så meget andet anal sexlegetøj, så findes der et væld af forskellige slags anal vibratorer. Det ses også her på siden, hvor der er en del at vælge med og de alle er forskellige. Det kan af den grund være lidt besværligt, at vælge den, der passer bedst ens egne ønsker og præferencer. Da vi hos DreamDirty ikke ønsker, at du skal købe dig fattig ved at prøve dig frem, har vi forsøgt at gøre valget af anal vibratorer så overskueligt som overhovedet muligt. Det har vi b.la. gjort ved at lave lange og fyldestgørende produktbeskrivelser, som du med fordel kan læse i takt med du overvejer dit køb. Overordnet set, er der nogle overvejelser du bør gøre dig før du køber en anal vibrator. Overvej ting såsom materiale, størrelse, form og vibrationsfunktioner. Materialevalg er vigtigt, da der er stor for forskel på præferencer. Ligeledes er størrelse og form uhyre vigtige af tage med i dine overvejelser, da der er stor forskel på hvad man foretrækker. Til sidst bør du overveje vibrationsfunktioner, før du køber en anal vibrator. Nogen foretrækker hastighed, hvor andre foretrækker forskellige vibrationsmønstre. Vi har anal vibratorer, der tilbyder det ene, det andet og begge dele. Gør dig ovenstående overvejelser, kan du være sikker på, at finde en anal vibrator der passer perfekt til dig! Og husk nu altid at købe en glidecreme med, så du er sikret den bedst mulige oplevelse.