Vidste du, at anal stimulation kan give dig en ekstra kraftfuld orgasme? Det kan være svært at tage springet ud i, at prøve anal sexlegetøj for første gang. Det er vigtigste er, at du tager den med ro og lytter til din krops signaler, så du får en fantastisk oplevelse med anal sexlegetøj fra start af. Anal stimuli kan åbne døren til en helt ny form for nydelse, når du gør det rigtig. En af de mest populære kategorier indenfor anal sexlegetøj er anal plug, hvilket ofte er der hvor folk starter, deres anal stimuli. Er du ny inde for anal stimulation, så anbefaler vi, at du tager et kig i anal nybegynder. Hos DreamDirty ønsker vi at hjælpe dig med at udleve din fantasi bedst muligt og vi sidder altid klar med råd og vejledning omkring dit anal sexlegetøj. Du er altid velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål.

De mest populære kategorier

Bestsellere

alle produkter

-25%
-22%
-25%
-9%
349,00 DKK
149,00 DKK

Bedre leg med anal sexlegetøj

Første gang du bruger anal sex legetøj?

Når det kommer til sit første stykke anal sexlegetøj, kan det være svært at vide, hvor det er godt at starte. Er det første gang, så er det absolut vigtigste, at du føler dig tryk og klar til at komme i gang. Vi har lavet kategorien 'anal nybegynder'. som indeholder håndplukkede produkter, der giver dig den bedste start på din anal nydelse uanset om du er til anal plug, anal dildo eller måske anal kugler, så finder du de helt rigtige produkter i denne kategori. Du kan følge med på vores blog, hvor vi løbende kommer med guides, tips & tricks o.l., så du kan inspirere dig til et bedre sexliv.

Hvorfor lige anal legetøj?

Det er et godt spørgsmål! Anal stimulation er blevet mere og mere populært i Norden gennem de seneste år. Det skyldes især at tabuet omkring analsex er begyndt at blive brudt og folk kan snakke mere åbent omkring emnet anal legetøj, der byder på et væld af stimulans muligheder i alle former og materialer. Det er derfor altid muligt at finde, præcist det passer til din fantasi om det er et butt plug i metal eller silikone kan du finde den i vores sortiment. analt sexlegetøj giver en anderledes og intens nydelse, der er perfekt at bygge ovenpå vaginal og klitoris orgasmer. Det er en spændende dør at åbne indtil et nyt univers.

Start det nye år med10% rabat på dit næste køb!

Interesseret i sexlegetøj? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag spændende materiale som Guides, Unikke Rabatter m.m.