Viser alle 11 resultater

Anal Rens

En grundig anal rens er ligeså vigtig som selve legen. Om du er til et analt brusehoved eller en anal douche er helt op til dig. Fordelen ved et analt brusehoved er den hurtigt og effektivt rengøre dit intime område, så den sjove del kan komme i gang. Det fantastiske ved en anal douche, når det kommer til anal rens, er at den let kan gemmes væk eller tages med på farten. Anal doucher giver også en effektiv anal rens og er super let at indføre. Når du gør klar til anal rengøring anbefaler vi altid at bruge en vandbaseret glidecreme på enten dit anal brusehoved eller douchen, da det gør indsættelsen nemmere ved anal rens.


Anal Rens - Nyd bekymringsfri og hygiejnisk analsex med grundig anal rengøring

Anal Rengøring - Hvad menes der helt præcis med anal rens?

Hos DreamDirty anbefaler vi altid en god intim hygiejne, når det kommer til brug af sex legetøj. Af den årsag finder du her på siden hygiejne produkter, såsom rensevæsker til legetøj. Men det er altså ikke kun efter leg med erotisk legetøj, at vi anbefaler god hygiejne. Også før samleje, særligt analsex, anbefaler vi en god hygiejne. Af den grund finder du i denne kategori en samling af anal rens artikler, såsom anal dusch (anal douché) og intime brusehoveder. Når det kommer til analt samleje sammen med en partner, fyldes man ofte af bekymringen om, hvorvidt man er ’ren nok’ bagi. Sådanne bekymringer kan være med til at skabe en uro, som tager en del af nydelsen væk fra legen. Ved grundig anal rens er det ikke længere tilfældet, og man vil opleve meget mere afslappende stunder. Det kan være svært, at opnå en tilstrækkelig hygiejne bagi uden brug af anal rengøringsprodukter. Det mest gængse produkter er anal dusch og intime brusehoveder. Af nedenstående kan du læse fordele og ulemper ved begge dele, og forhåbentligt komme tættere på en beslutning om, hvad der passer bedst til netop dig.

Anal rens med anal dusch (anal douché) eller intim brusehoved?

Som allerede nævnt, så er de to mest to klassiske anal rense anal douché (anal dusch) og intim brusehoveder. Det kommer hver i sær med deres fordele og ulemper, som kan være værd at tage med i sine overvejelser før man springer ud i et køb. En anal dusch er i sig selv meget simpel, og fungerer som en ’sprøjte’. Fyld beholderen op med lunkent vand og indsæt indførelsesstykket, for så at pumpe vand op i numsen. Sid gerne på hug, mens du gør dette, og gentag evt. forløbet nogle gange, hvis du anvender en mindre anal douché. Her på siden kan du finde dusch med forskellige størrelse beholdere og indførselsstykker. Vælger du en med et stort eller kuglet indførselsstykke kan din anal rens i sig selv blive en meget tilfredsstillende oplevelse. Intimbrusehoveder er for mange lidt mere ligetil at anvende, men kræver dog at du er i brusekabinen under anvendelse. De fungerer på den måde, at de skrues på bruseslangen og erstatter det almindelige brusehoved. De intime brusehoveder er lavet så du nemt kan indføre dem, og udføre en grundig anal rens. Nogen vil mene, at intime brusehoveder er mere hygiejniske end anal dusch, men det er ikke nødvendigvis tilfældet. Selvom det måske er nemmere og hurtigere er opnå en grundig rengøring, kan det nøjagtig samme opnås med en douché.

Uanset om du vælger det ene eller det andet, så anbefaler vi på det kraftigste at du anvender en glidecreme for at gøre din anal rens nemmere. Gerne en vandbaseret til anal douché og silikonebaseret til intime brusehoveder.

Er anal rens virkelig en nødvendighed for at nyde analsex?

Det korte svar er nej, det er ikke en nødvendighed. Overhovedet ikke faktisk, og det er også langt fra alle der gør det. Det handler som så meget om præferencer. Vælger man ikke at foretage sig en anal rens, så er det bare endnu mere essentielt at holde en god hygiejne efter leg. Også hvis i anvender sexlegetøj, er det en god idé at gøre det ordentligt rent efterfølgende. Selvom det ikke er en nødvendighed, at udføre en anal rens før analsex mener vi dog stadig, at der er mange fordele ved at gøre det. Der er simpelthen i værre end at have lyst til lækker og pirrende anal stimulation, men holde tilbage fordi man frygter for hygiejnen bagi. Altså er det den perfekte måde, at sikre den bedst mulige komfort når det kommer til analsex.