Anal Rengøring

Anal rengøring er en af de vigtigste dele ved god anal sex. Efter en god rengøring kan man finde en indre ro og blot nydelse den fantastisk nydelse, der gemmer sig ved anal stimuli. Der findes flere forskellige løsninger til at rense grundigt før legen starter. En anal douche kan let tages med på farten grundet sin lille størrelse og er et effektivt lille værktøj til anal rengøring. Ønsker man en mere permanent løsning, kan vi anbefale et analt-brusehoved, der kan sættes på brusersen derhjemme for at gøre anal rengøringen ekstra nem og hurtigt. Det vigtigste er at du tager dig god tid, så du finder den rigtige størrelse og form til din rengøring. For lettere indsættelse under anal rengøringen anbefaler vi at bruge en vandbaseret glidecreme, da den kan bruges på alle typer af produkter samt dit anal sexlegetøj.

-Mest populære kategorier-

Anal rengøring - Gør anal stimulation lækker og hygiejnisk!

Forbered legen med anal rens, og gør legen bedst mulig for begge parter

Der er ikke nogen værre følelse end, at skulle bekymre sig om, hvorvidt man er ren nok bagi, når først samlejet bevæger sig i retning af anal stimulation. Ved grundig anal rengøring, er der ingen grund til bekymring, og du er sikret en top hygiejne uden trælse situationer. Gør legen bedst mulig for begge parter! Her på siden har vi samlet et udvalg produkter til anal rens. De klassiske anal rengørings produkter er Anal Douche’ og Intime brusehoveder. Uanset hvad du vælger, så kan du være sikker på, at de vil hjælpe dig med en ren bagende næste gang analsex er på menuen. Manger snakker om, at glidecreme er essensen af god analsex, men det er ifølge os ikke alene essensen. Glidecreme hjælper glideeffekten på vej, men mindst lige så vigtigt er det at du slapper af. Og hvad gør det nemt at slappe af? Nemlig at du ikke skal bekymre, når først det ene fører til det anden. Anal rengøring er altså på niveau med glidecreme, når det kommer til forberedelse af analsex med eller uden anal sexlegetøj.

Anal rengøring – Anal rens med douche eller brusehoved?

Det vil som sagt være en smagssag om man fristes mest af tanken om en douche eller et brusehoved. Og uanset om du vil bruge den ene eller den anden til anal rengøring, så kan du være sikker på en rigelig ren bagdel til analsex. Når det så er sagt, så er det naturligt, at du med et intim brusehoved har nemmere ved at ’spule’ dig i bagi, hvilket ikke helt er tilfældet med en douche. Et intimt brusehoved vil for nogen også virke nemmere at anvende, da det er mere ligetil. Skru blot brusehovedet på bruseslangen, og så kan du selv tænke dig til, hvordan du påbegynder din anal rens. En douche har derimod den fordel, at den ikke kræver et større forarbejde før anal rengøring. Tværtimod, så er den klar på stedet. Det eneste du skal bruge er rindende vand. Til meget intens stimulation med et anal sexlegetøj, hvor bagenden for alvor udforskes, vil man måske foretrække et intimt brusehoved, da du nemmere kan spule dig fuldkommen ren. Dermed ikke sagt, at du ikke opnå en tilstrækkelig anal rens med en anal douche. Gør analsex endnu bedre, og sørg for god og grundig anal rengøring før legen står på.

Er anal rens en decideret nødvendighed for at kunne nyde analsex?

Det vil jo være en smagssag, så nej det er ikke en decideret nødvendighed med anal rengøring for at kunne nyde anal leg. Dropper man anal rens, skal man selvfølgelig være indforstået med at hygiejnen ikke er den samme. Det er derfor yderst nødvendigt, at man får gjort sig ordentlig ren efter legen. Anvender man et anal sexlegetøj er det også meget vigtigt, at man anvender en rengøring til sexlegetøj efter brug. Anal rengøring eller ej, så handler det hovedsageligt om, hvorvidt man kan slappe ordentlig af i sig selv. Går man ikke med de store bekymringer, og går ens partner heller ikke så synderligt meget op i det, så behøves anal rens ikke, hvis man ser det som en sur dyd. Dog anbefaler vi, at man giver sig selv tid til at forberede sig på akten, og tager hygiejne med i mente, når man dyrker analsex eller i det taget leger med hinanden analt. Anal rengøring ved anal rens er derfor i vores optik den bedste idé. Dog anbefaler vi hverken det ene eller det andet, når det kommer til, hvorvidt du skal vælge en douche eller et intimt brusehoved. Det kommer helt an på dine præferencer.