Viser 1–24 af 71 resultater

Anal Plug

Hvorfor bruge en anal plug? Anus er faktisk fyldt med utallige følsomme nerver, der bare venter på at blive stimuleret for fantastiske anal orgasmer. Anal plugs forstærker nydelse ved vaginal penetration samt er perfekt til opvarmning før anal sex.


Mere anal & vaginal stimulans med en anal plug

Fantastisk nydelse

Anal plugs er nok det mest kendte sexlegetøj til anal sex, og det er ikke uden grund, at plugs er blevet så ikoniske gennem tiderne. Om du går og leger med tanken om, at påbegynde et analeventyr med din partner, eller blot er på udkig efter nyt anal sexlegetøj til skattekisten, så går du ikke galt i byen med en analplug. Tværtimod, så bliver det aldrig kedeligt at involvere et anal plug i soveværelset, og det er bestemt et godt sted at starte, hvis man er ny til fræk og pirrende leg bagi. Anal plugs giver en ny og intens nydelse, som gør sig rigtig godt kombineret med vaginal stimulation. Altså er en plug ikke alene det perfekte supplement til samleje med en partner, men er også en udsøgt mulighed for at gøre onanioplevelserne endnu mere intense. Her på siden forhandler vi et stort udvalg af forskellige analplugs. De er alle forskellige, hvorfor det kan være svært at finde den, der passer bedst til ens egne ønsker og behov. Er du til anal sexlegetøj? Så anbefaler vi, at du starter blidt ud med en plug i en mindre kaliber. Du kunne også overveje, at købe et anal plug sæt, hvilket giver dig en god variation og muligheden for gradvist at gå op i størrelse.

Find den perfekte anal plug

Som allerede nævnt, findes der et utal af forskellige butt plug på markedet. Det kan derfor være svært, at anskueliggøre ens muligheder, da der er så mange at vælge mellem! Hos DreamDirty har vi inderligt ønsker om, at du finder dit drømme anal plug første gang du handler hos os, og vil af den grund prøve at hjælpe dig på vej med dine overvejelser. Når du overvejer at investere i en anal plug bør du nøje overveje materialet. Er du til stål, silikone, glas eller jelly? Silikone og jelly har den helt klare fordel, at de er nænsomme at indsætte, hvor glas og stål er nemme at indsætte og meget modtagelige over for glidecreme. Du bør også overveje størrelse, da det er meget forskelligt hvad man foretrækker. Ved mindre man er erfaren inde for anal sexlegetøj, så bør man overveje at starte blidt ud med en mindre anal plug. Vi anbefaler desuden silikone anal plugs til begyndere. Gerne med en fast base, så det bliver siddende hvor det skal, mens legen står på. Hvis du gør dig ovennævnte overvejelser, så kan du være sikker på at finde det perfekte ana lplug. Hvis du stadig har svært ved at beslutte dig, så kan du altid overveje et sæt, som typisk består af samme plug i 3 eller 4 forskellige størrelser.

Tips og tricks til ekstra pirrende leg med en anal plug

Du har måske før ejet en analplug og er på udkig efter noget nyt og spændende? Men vent lige engang før du hopper videre til dit næste anal sexlegetøj. Vi har samlet nogle tips & tricks, som du med stor sandsynlighed ikke kender til. Først og fremmest, så kan du prøve at nedkøle dit anal plug før det tages i brug. Ejer du et stål plug kan du smide det i et køligt vandbad i 10 min. Før det tages i brug. Et nedkølet anal plug giver en ekstra pirrende stimulation, der slet ikke kan sammenlignes med anden anal stimulation. Du kan også vandbade dit stål anal plug i varmt vand før brug. Husk dog altid, at tjekke temperaturen på din underarm før det indsættes. På den måde kan du være sikker på, at det ikke bare bliver en ubehagelig oplevelse. Ved at vandbade dint anal plug i varmt vand hjælpes din ringmuskel med at slappe af, og du vil samtidig opleve en ekstra pirrende oplevelse.