Anal Plug

En anal plug er en skøn måde at få anal stimulering på som kvinde. Hvis du er nybegynder indenfor analplugs til kvinder, kan du med fordel kigge i vores nybegynder kategori, hvor vi har samlet et udvalg af forskellige anal plugs samt andet anal sexlegetøj, der er perfekt til begyndere indenfor anal stimulans. Hvis du er mere erfaren indenfor anal nydelse kan du helt sikkert også finde den helt rigtige anal plug til din nydelse her på DreamDirty, vi har nemlig samlet et bredt udvalg af de bedste anal plugs til anal stimulans. Om du har til en mindre størrelse eller ønsker en god fyldig stimulation, så kan du helt sikkert finde den rette her. DreamDirty anbefaler at du altid bruger rigeligt med glidecreme, når du bruger en anal plug, da du får den bedste nydelse på denne måde.

Underkategorier

Anal Plug - Det perfekte sexlegetøj til anal stimulation

Anal Plug – En sikker vinder!

Anal plugs er nok det mest kendte sexlegetøj til anal sex, og det er ikke uden grund, at plugs er blevet så ikoniske gennem tiderne. Om du går og leger med tanken om, at påbegynde et analeventyr med din partner, eller blot er på udkig efter nyt anal sexlegetøj til skattekisten, så går du ikke galt i byen med en analplug. Tværtimod, så bliver det aldrig kedeligt at involvere et anal plug i soveværelset, og det er bestemt et godt sted at starte, hvis man er ny til fræk og pirrende leg bagi. Anal plugs giver en ny og intens nydelse, som gør sig rigtig godt kombineret med vaginal stimulation. Altså er en plug ikke alene det perfekte supplement til samleje med en partner, men er også en udsøgt mulighed for at gøre onanioplevelserne endnu mere intense. Her på siden forhandler vi et stort udvalg af forskellige analplugs. De er alle forskellige, hvorfor det kan være svært at finde den, der passer bedst til ens egne ønsker og behov. Er du til anal sexlegetøj? Så anbefaler vi, at du starter blidt ud med en plug i en mindre kaliber. Du kunne også overveje, at købe et anal plugsæt, hvilket giver dig en god variation og muligheden for gradvist at gå op i størrelse.

Find den perfekte anal plug

Som allerede nævnt, findes der et utal af forskellige buttplugs på markedet. Det kan derfor være svært, at anskueliggøre ens muligheder, da der er så mange at vælge mellem! Hos DreamDirty har vi inderligt ønsker om, at du finder din drømme plug første gang du handler hos os, og vil af den grund prøve at hjælpe dig på vej med dine overvejelser. Når du overvejer at investere i en anal plug bør du nøje overveje materialet. Er du til stål, silikone, glas eller jelly? Silikone og jelly har den helt klare fordel, at de er nænsomme at indsætte, hvor glas og stål er nemme at indsætte og meget modtagelige over for glidecreme. Du bør også overveje størrelse, da det er meget forskelligt hvad man foretrækker. Ved mindre man er erfaren inde for anal sexlegetøj, så bør man overveje at starte blidt ud med en mindre analplug. Vi anbefaler desuden silikone anal plugs til begyndere. Gerne med en fast base, så det bliver siddende hvor det skal, mens legen står på. Hvis du gør dig ovennævnte overvejelser, så kan du være sikker på at finde det perfekte analplug. Hvis du stadig har svært ved at beslutte dig, så kan du altid overveje et sæt, som typisk består af samme plug i 3 eller 4 forskellige størrelser.

Tips og tricks til ekstra pirrende leg med en anal plug

Du har måske før ejet en analplug og er på udkig efter noget nyt og spændende? Men vent lige engang før du hopper videre til dit næste anal sexlegetøj. Vi har samlet nogle tips & tricks, som du med stor sandsynlighed ikke kender til. Først og fremmest, så kan du prøve at nedkøle dit anal plug før det tages i brug. Ejer du et stål plug kan du smide det i et køligt vandbad i 10 min. Før det tages i brug. Et nedkølet anal plug giver en ekstra pirrende stimulation, der slet ikke kan sammenlignes med anden anal stimulation. Du kan også vandbade dit stål anal plug i varmt vand før brug. Husk dog altid, at tjekke temperaturen på din underarm før det indsættes. På den måde kan du være sikker på, at det ikke bare bliver en ubehagelig oplevelse. Ved at vandbade dint anal plug i varmt vand hjælpes din ringmuskel med at slappe af, og du vil samtidig opleve en ekstra pirrende oplevelse.