Viser 1–24 af 44 resultater

Anal Nybegynder

Som ny indenfor anal stimulation og anal sex er det ofte svært, at vælge hvilket anal sexlegetøj, der er bedst at starte ud med. Her finder du et samlet sortiment af begynder anal sexlegetøj som er velegnet til at udforske det nye univers af anal stimulans.

Tilbud
299,00 DKK
149,00 DKK
Tilbud
Ikke på lager

Kom ordenligt i gang som anal nybegynder

Find det rigtige anal sexlegetøj som begynder

Hvis du går og leger med tanken om, at udforske dig selv på en helt ny måde, så er anal sexlegetøj en oplagt mulighed. Det samme gælder, hvis din partner og dig drømmer om at udleve jeres anale fantasier. Som anal nybegyndere kan meget anal legetøj virke en kende intimiderende grundet størrelse og former. Af den grund, har vi i denne kategori samlet det legetøj, som vi mener gør sig særlig egnet til nybegyndere inde for analsex. Når du skal købe dit første anal sexlegetøj, så anbefaler vi at du gør du dig nogle overvejelser først, så du kan være sikker på at ramme plet første gang. Størrelsen er selvfølgelig en essentiel faktor, men form og type er også relevant at tage med i mente. Det mest klassiske legetøj til begyndere er anal plug, men gode alternativer kunne være en lille anal dildo eller analkugler. Materialevalg er også vigtig at tage med i sine overvejelser omkring sit anal nybegyndere sexlejetøj. Mange nybegyndere foretrækker jelly eller silikone, da de er fleksible og bløde og dermed mere nænsomme at indsætte. Stål og glas har den fordel, at de er meget faste, hvilket gør dem mere modtagelige overfor glidecreme, og dermed nemmere at indsætte. Hvis du vil tilføje lidt ekstra pirring til legen, så kunne du også overveje et analt sexlegetøj med indbygget vibrator.

Brug altid rigelig med glidecreme sammen med dit anal sexlegetøj

Før du tager dit anal sexlegetøj i brug, er det vigtigt at du sørger for at anskaffe dig en god glidecreme, og gerne rigelig af den. Man må aldrig gå på kompromis med glidecreme, og slet ikke når man er ny. Gør indsættelsen nem og behagelig, og opnå skøn nydelse frem for ubehag og besvær. Vi anbefaler at du både bruger glidecreme på dit anal sexlegetøj og i åbningen bagi. Endvidere anbefaler vi, at du bruger mere mens legen står på, såfremt det er nødvendigt. Til stål og glas anal sexlegetøj anbefaler vi en silikonebaseret glidecreme, da de har en meget mere længerevarende glideevne end vandbaseret, hvilket er en stor fordel både som begynder, men også som erfarne indenfor anal legetøj. På den måde slipper du får hele tiden at skulle påføre nyt. Silikonebaseret glidecreme kan desværre ikke anvendes sammen med silikone og jelly anal sexlegetøj, da det skader materialet. Vi anbefaler derfor vandbaseret glidecreme. Køber du en god vandbaseret glidecreme, så kan det ikke gå helt galt, da der efterhånden findes en bred vifte af vandbaserede, der har samme gode egenskaber som silikonebaseret.

Tag din tid

Tag din tid udover at anvende rigeligt med glidecreme før analsex med dit nye anal sexlegetøj, så husk for gud skyld at tage din tid. Analleg bliver hurtig en ubehagelig affære, hvis tingene går for stærkt. Det er utrolig vigtigt, at slappe af og tage sin tid, så man får en succesoplevelse første gang man begiver sig ud i leg med anal stimulation med anal sexlegetøj. Er du sammen med en partner, så er det vigtigt at begge parter er indforstået med, at tingene skal tages i ro og orden. Tag snakken med din partner før legen går i gang, og sørg for at ingen af jer bliver for ivrige. Anal fantasier med anal sexlegetøj kan være meget pirrende, men det er utrolig vigtigt at man giver sig tiden til det første gang, så det bliver værd at gentage lysten. Anal sexlegetøj er den perfekte start på frække analeventyr. Selvom du ikke før har erfaret et regulært analt samleje, så kan det også være et godt sted at starte, da det er nemmere at opvarme med et legetøj end med en penis.