Viser 1–36 af 53 resultater

Anal Dildoer

Forskellen på en almindelig dildo og anal dildoer er at de er formet til at give en bedre anal stimulans ved at ramme den erogene-zone, der findes hos mænd & kvinder analt. Det rette bøj gør at anal dildoer giver en målrettet nydelse, der sender nydelse helt ud i fingerspidserne. Det kan være svært at vælge mellem de mange materialevalg indenfor anal dildoer, de kommer som glas, silikone samt PVC, hver har deres egen unikke egenskab, der skaber en anderledes stimuli til legen. Ønsker du en silkeblød fornemmelse med din stimulans, kan du med fordel vælge en anal dildo i silikone. Skal det være pirrende nydelse bør du vælge en i glas, som kan ligges i et 10 min vandbad, for at glasset holder bedst muligt på temperaturen og afgiver den under legen. En ting har de alle vores anal dildoer har til fælles, er at de hjælper din anal nydelse på vej til bedre orgasmer. Brug altid rigeligt med glidecreme, når du bruger en anal dildo.

Tilbud
Tilbud
399,00 DKK
Tilbud

Anal Dildoer - Målrettet og direkte prostata stimulation

Hvad er anal dildoer? Og hvordan adskiller de sig fra andet anal sexlegetøj?

At en analdildo er i ordets forstand blot en dildo tilegnet anal stimulation, kommer nok ikke som nogen særlig stor overraskelse. Dog kan det være svært, at gennemskue hvilke egenskaber der helt præcis adskiller to vidt forskellige typer sexlegetøj fra hinanden. Anal dildoer er særligt kendetegnet ved sin form, der gør den særlig velegnet til at maksimere nydelsen bagi, hvorfor de ikke anbefales til vaginal stimulation. For mænds vedkommende er det det perfekte redskab til, at nyde dyb (og evt. fyldig) anal penetration helt uden lige. Modsat andet anal sexlegetøj på markedet, er de netop kendetegnet ved deres aflange form, der gør det muligt at nyde en helt andet målrettethed, som gør dem perfekte til prostata (P-punkt) stimuli. Sammenlignet med eksempelvis et buttplug, der som udgangspunkt giver en kortere og fyldigere penetration, er en analdildo til dem der for alvor ønsker at udforske P-punktet. Her på siden finder du et udvalg af anal dildoer i forskellige former, størrelser og materialer. Det mest typiske karakteristika er det den let buede form, som gør det nemmere at målrettet ramme prostata.

Hvordan spotter jeg mit P-punkt med anal dildoer til mænd?

Det er nok de færreste, som ikke har hørt om G-punktet, mens det desværre ikke er tilfældet for det mandlige P-punkt. Der er måske nogen derude, som har hørt lidt om det i periferien, men stadigvæk betragter det som en gåde. Uanset hvilken seksualitet man bekender sig til, så er det vores varmeste anbefaling at udforske skøn prostata stimulation, da det giver en uovertræffelig nydelse, der ikke kan sammenlignes med noget andet. Og der er ikke nogen bedre måde, at udforske prostata på end med anal dildoer. Kort fortalt, så er P-punktet placeret mellem blæren og roden af din penis. Den bevæger sig hele vejen op af dit urinrør. P-punktet (prostata kirtlen) har omtrent samme størrelse som en valnød hos de yngre, men vokser med alderen. Prostata pirring er gennem årene blevet en udbredt måde at udleve nydelse, og kan gøres på to måder. Først og fremmest kan du med en anal vibrator eller andet kærtegne og gnubbe mellemkødet omkring 2,5 til 3 cm. fra anal åbningen. For det andet kan du masere punktet indvendigt med en analdildo. P-punktet sidder omtrent 8 cm. oppe i anus, så husk at gå roligt til værks, og brug altid rigelig med glidecreme. Den sidst nævnte metode er nok den mest intense, og derfor den måde de fleste foretrækker. Af den årsag, er en anal dildo til mænd så hyppigt anvendt.

Anal dildoer - Hvilken skal jeg vælge?

Du har måske allerede besluttet dig for, at forkæle dig selv eller din partner med en lækker analdildo, men har svært ved at gennemskue hvilken du skal vælge? Hos DreamDirty forstår vi udmærket godt, at det kan være svært at vælge det sexlegetøj, som stemmer bedst overens med ens præferencer. Da vi ikke ønsker, at du/i køber jer fattige ved at prøve jer frem, vil vi her forsøge at skitsere nogle af de overvejeler i bør gøre jer før i investere i en analdildo. Først og fremmest afhænger jeres valg jo meget af erfaring. Har i ingen erfaring inde for brug af analt sexlegetøj i det hele taget, så anbefaler vi selvfølgelig at i starter ud i en mindre kaliber. Her på siden har vi lavet en ’nybegynder’ kategori, hvor i nemt kan finde de produkter, der gør sig særligt egnet til startere. Når i er kommet så langt, så anbefaler vi at i overvejer formen af jeres analdildo. Det mest gængse valgt er det kurvede (anatomiske) anal dildoer, da de har den perfekte pasform til prostata stimulation, hvilket også gør dem til et rigtigt godt sted at starte, hvis man ikke før har eget anal dildoer. Til sidst bør i overveje materialet. Her på siden finder du dem både i glas, silikone og PVC. Fordelen ved glas er, at det giver en særdeles hårdt og fast penetration, og så er de samtidigt modtagelige overfor silikonebaseret glidecreme. Fordelen ved silikone er, at det giver en god fleksibilitet og blødhed, som sikrer en mere nænsom og behagelig penetration. Fordelen ved PVC er, at de giver en naturtro og realistisk følelse af analsex, idet materialet føles meget ’life-like’. Kan du/i først indsnævre jeres præferencer på ovennævnte, så er det bare om at springe ud i det og opleve nydelse i sent vil glemme.