Anal Dildoer

Med en anal dildo til mænd får du en bedre anal stimulans takke være det lette bøj, de fleste af anal dildoerne kommer med. Grunden til at den ofte er let kurvet, er så prostata bedre kan rammes, da det giver dig den bedste stimulans som mand. Det kan være svært at vælge mellem de mange materialevalg som glas, silikone samt PVC, da de hver kommer med deres unikke egenskab, der kan give dig en anderledes stimuli og nydelse. Skal det være pirrende bør du vælge en i glas, som kan ligges i et 10 min vandbad, for at glasset holder bedst muligt på temperaturen og afgiver den under leg. Mest til en anal dildo i silikone? Mærk den silkebløde overflade, der tager godt mod vandbaseret glidecreme, det samme gør sig gældende for en analdildo i PVC, der er mere fleksibel end sin modpart i silikone. En ting har de alle til fælles, de hjælper din anal nydelse godt på vej.

Underkategorier

Anal Dildo til mænd - Målrettet og direkte prostata stimulation

Hvad er en anal dildo til mænd? Og hvordan adskiller de sig fra andet anal sexlegetøj?

At en analdildo i ordets forstand blot er en dildo tilegnet anal stimulation, kommer nok ikke som nogen særlig stor overraskelse. Dog kan det være svært, at gennemskue hvilke egenskaber der helt præcis adskiller to vidt forskellige typer sexlegetøj fra hinanden. En anal dildo er særligt kendetegnet ved sin form, der gør den særlig velegnet til at maksimere nydelsen bagi, hvorfor de ikke anbefales til vaginal stimulation. For mænds vedkommende er det det perfekte redskab til, at nyde dyb (og evt. fyldig) anal penetration helt uden lige. Modsat andet anal sexlegetøj på markedet, er de netop kendetegnet ved deres aflange form, der gør det muligt at nyde en helt andet målrettethed, som gør dem perfekte til prostata (P-punkt) stimuli. Sammenlignet med eksempelvis et butt plug, der som udgangspunkt giver en kortere og fyldigere penetration, er en anal dildo til dem der for alvor ønsker at udforske P-punktet. Her på siden finder du et udvalg af anal dildoer i forskellige former, størrelser og materialer. Det mest typiske karakteristika er det den let buede form, som gør det nemmere at målrettet ramme prostata.

Hvordan spotter jeg mit P-punkt med en anal dildo til mænd?

Det er nok de færreste, som ikke har hørt om G-punktet, mens det desværre ikke er tilfældet for det mandlige P-punkt. Der er måske nogen derude, som har hørt lidt om det i periferien, men stadigvæk betragter det som en gåde. Uanset hvilken seksualitet man bekender sig til, så er det vores varmeste anbefaling at udforske skøn prostata stimulation, da det giver en uovertræffelig nydelse, der ikke kan sammenlignes med noget andet. Og der er ikke nogen bedre måde, at udforske prostata på end med en anal dildo. Kort fortalt, så er P-punktet placeret mellem blæren og roden af din penis. Den bevæger sig hele vejen op af dit urinrør. P-punktet (prostata kirtlen) har omtrent samme størrelse som en valnød hos de yngre, men vokser med alderen. Prostata pirring er gennem årene blevet en udbredt måde at udleve nydelse, og kan gøres på to måder. Først og fremmest kan du med en anal vibrator eller andet kærtegne og gnubbe mellemkødet omkring 2,5 til 3 cm. fra anal åbningen. For det andet kan du masere punktet indvendigt med en anal dildo til mænd. P-punktet sidder omtrent 8 cm. oppe i anus, så husk at gå roligt til værks, og brug altid rigelig med glidecreme. Den sidst nævnte metode er nok den mest intense, og derfor den måde de fleste foretrækker. Af den årsag, er en anal dildo til mænd så hyppigt anvendt.

Anal dildo til mænd - Hvilken skal jeg vælge?

Du har måske allerede besluttet dig for, at forkæle dig selv eller din partner med en lækker anal dildo, men har svært ved at gennemskue hvilken du skal vælge? Hos DreamDirty forstår vi udmærket godt, at det kan være svært at vælge det sexlegetøj, som stemmer bedst overens med ens præferencer. Da vi ikke ønsker, at du/i køber jer fattige ved at prøve jer frem, vil vi her forsøge at skitsere nogle af de overvejeler i bør gøre jer før i investere i en anal dildo til mænd. Først og fremmest afhænger jeres valg jo meget af erfaring. Har i ingen erfaring inde for brug af anal sexlegetøj i det hele taget, så anbefaler vi selvfølgelig at i starter ud i en mindre kaliber. Her på siden har vi lavet en ’nybegynder’ kategori, hvor i nemt kan finde de produkter, der gør sig særligt egnet til startere. Når i er kommet så langt, så anbefaler vi at i overvejer formen af jeres anal dildo til mænd. Det mest gængse valgt er det kurvede (anatomiske) anal dildoer, da de har den perfekte pasform til prostata stimulation, hvilket også gør dem til et rigtigt godt sted at starte, hvis man ikke før har eget en anal dildo. Til sidst bør i overveje materialet. Her på siden finder du dem både i glas, silikone og PVC. Fordelen ved glas er, at det giver en særdeles hårdt og fast penetration, og så er de samtidigt modtagelige overfor silikonebaseret glidecreme. Fordelen ved silikone er, at det giver en god fleksibilitet og blødhed, som sikrer en mere nænsom og behagelig penetration. Fordelen ved PVC er, at de giver en naturtro og realistisk følelse af analsex, idet materialet føles meget ’life-like’. Kan du/i først indsnævre jeres præferencer på ovennævnte, så er det bare om at springe ud i det og opleve nydelse i sent vil glemme.