Viser 1–24 af 45 resultater

Anal Dildo til Kvinder

Stimulerer de følsomme nerver, der findes i anus for fantastiske orgasmer. En anal dildo til kvinder giver dig en dejlig penetration under anal nydelse. Find den længde og bredde, du er komfortabel med og husk at bruge masser af glidecreme for den bedste stimulans.

Tilbud
Tilbud
Tilbud
Tilbud
399,00 DKK

Anal Dildo - Skøn anal nydelse under penetration

Nyd ekstra pirrende leg med en anal dildo

Uanset om man er erfaren inde for anal sexlegetøj til kvinder eller man er nybegynder og ønsker at eksperimentere alene eller sammen med partner, så er en anal dildo til kvinder lige sagen! Oplev alt fra blid og mild anal stimulation til dyb og fyldig. Analdildoer findes nemlig i et hav af forskellige størrelser, hvilket giver dig mulighed for at finde den størrelse, der passer bedst til dine præferencer. En anal dildo er i bund og grund et penisformet sex legetøj, der adskiller sig fra en almindelig dildo, idet formen er lavet specifikt til anal leg. En af de mange fordele ved en anal dildo er, at den kan indsættes gradvist. Du kan altså nemmere selv bestemme penetrationsdybden, og dermed tage legen i dit eget tempo. Om du er til glas, silikone eller et blødt og realistisk materiale, så har vi her på siden en anal dildo, der indbyder til fantastisk stimuli. Nogle dildoer til anal stimulation kommer med en sugekop, hvilket giver dig mulighed for at nyde pirrende håndfri leg, mens hænderne er frie til anden leg. Da det kan være svært, at vælge den anal dildo, der passer bedst til ens egne behov, har vi forsøgt at gøre det så overskueligt som overhovedet muligt. Ved at læse produktbeskrivelserne til hver af vores anal dildoer, kan du hurtigt indsnævre dit valg, så du vælger den rigtige første gang.

Anal dildo vs. Anal plug – hvad skal jeg vælge?

Du har måske søgt lidt rundt blandt vores brede sortiment af anal sexlegetøj til kvinder, og har haft svært ved at gennemskue fordelene og ulemperne ved de enkle produkter. Som du nok allerede ved, så er butt plug’ og anal dildoer de mest gængse typer analsexlegetøj. Og hvis du er ny inde for anal stimulation, så er det måske ikke ligetil at overskue, hvad man nu skal vælge. Som nybegynder, er der selvfølgelig fordele og ulemper ved begge to. Den store fordel ved en anal dildo er, at du selv gradvist kan bestemme hvor dybt den skal ramme. Anal dildoer har den perfekte udformning til dyb og målrettet anal stimulation, hvor et anal plug oftest fokusere på fylde. Et anal plug er oftest brugt til frække lege med en partner, hvor den udgør en ekstra skøn følelse under samlejet. En anal dildo kan derimod være lidt sværere at håndtere under sex, da den ikke på samme måde bliver siddende som et plug. Så hvis du skal vælge, så er det vigtigt at du afklare dig med, hvad formålet helt præcist skal være med dit anal sexlegetøj. Er det til udlevelse af dine frække fantasier om skøn stimuli? Så er en anal dildo en udsøgt muligt. Er som et frækt supplement til samlejet med din partner? Så er en butt plug måske mere dig. Dermed ikke sagt, at det ene ikke kan bruges til det andet!

Hvordan finder jeg den anal dildo, som passer bedst til mig?

Hvis du er afklaret med, at du skal have dig en anal dildo, så er det bare om at finde den, som passer bedst til dine behov og præferencer. Det kan imidlertid være nemmere sagt end gjort, da der findes en del forskellige anal dildoer at vælge mellem. Det kan især være svært for nybegynderen, der ikke før har gjort sig erfaring inde for anal stimulation. Vi anbefaler, at du overvejer faktorerne materiale, størrelse og form før du begiver dig i kast med en anal dildo. Det kan variere meget, hvad man foretrækker, når det kommer til materialevalg. Er du til blødhed og nænsomhed? Så er silikone lige sagen. Er du til en realistisk følelse? Så er et naturtro materiale nok lige dig, når du skal vælge din nye anal dildo. Eller er du til fasthed og målrettethed? Så er glas perfekt til dig. Størrelse er nok ikke en overraskelse, men stadig vigtig at tage med i mente, da ikke alle har samme præferencer. Er du nybegynder, så anbefaler vi, at du starter ud med en anal dildo i en mindre størrelse. Form er også relevant, da der er stor forskel på hvad de forskellige former har at tilbyde. Ved at læse vores produktbeskrivelser, kan du læse mere om fordelene ved de forskellige former. Tag du ovennævnte faktorer med i dine overvejelser, så skal du nok ramme plet første gang du køber en anal dildo.