Viser 1–24 af 43 resultater

Anal Begynder

De fleste kender det, som begynder kan det være svært at komme rigtigt i gang. Derfor har vi samlet alt det rigtige anal sexlegetøj til mænd som passer bedst til anal begynder, på den måde kommer du rigtigt fra start med dit anal eventyr. Anal stimulans er en fantastisk mulighed for at få en mere intens orgasme som mand og der findes heldigvis flere forskellige produkter, der har hver deres unikke egenskab og form af nydelse. Det mest kendte sexlegetøj indenfor anal stimulering er buttplug & anal kæder, men der findes også prostata stimulator, der med sit lille bøj er bedre til at ramme det mandlige G-Punkt, hvilket giver en kraftigere orgasme. Begge er velegnet til anal begynder. Vi anbefaler du altid bruger en vandbaseret glidecreme til din anal stimulering, da den kan bruges på alle typer af materialer.


Anal Begynder Sexlegetøj - Et godt sted at starte!

Anal Begynder Sexlegetøj - Hvor skal jeg starte?

Uanset om du kun har erfaring med regulær analsex, eller i det hele taget slet ingen erfaring har med anal leg, så kan du nyde glæde af anal sexlegetøj alene eller sammen med en partner. Det kan imidlertid være svært at vide hvor man skal starte, og nogle ting virker måske for voldsomme eller måske endda en kende intimiderende. Af den grund, har vi hos DreamDirty lavet en anal begynder kategori, hvor du kun vil finde anal sexlegetøj, der gør sig særlig egnet til nybegyndere. Her finder du alt fra buttplugs, anal kæder, anal vibratorer til beroligende glidecreme. Fælles for alt i anal begynder kategorien er, at de ikke har alt for store dimensioner, der for uerfarne er alt for voldsomme at starte med. Vi har et ønske om, at du/i skal have den bedste start i et helt nyt univers spækket med nydelse og eufori, hvis man går til det på den rigtige måde. Tag et kig i kategorien og dyk ned i de forskellige informative produktbeskrivelser, der er skrevet til samtlige anal begynder produkter, og find det anal starter sexlegetøj, der passer bedst med dine/jeres præferencer. Ønsker du at udleve dine anale fantasier sammen med en partner? Så er det vigtigt, at i sammen finder noget efter jeres fællessmag. Nøglen til god og dejlig analleg er god dialog om, hvad i hver i sær er til og ikke til.

Anal Begynder Sexlegetøj - Er en buttplug et godt sted at starte?

Der findes ikke mange, som ikke før har hørt ordet buttplug, hvilket nok også er årsagen til, at de fleste nybegyndere vælger en anal plug til at starte med. Plugs er et dejligt universelt sexlegetøj, der gør sig særlig velegnet til frække parlege. Dermed ikke sagt, at det ikke kan bruges til onani og fræk sololeg. Plugs er typisk kendetegnet ved at have en kort form, hvor hovedet er tykt (lidt ligesom en prop) og runder ud i en smal stamme og en bred base. Den smalle stamme og brede base, sikrer at plugget bliver siddende som det skal under leg, hvilket gør et butt plug særdeles velegnet i kombination med vaginalt samleje. Man vil opleve en skøn fylde bagi, mens der stadigvæk er hænder i overskud til anden skøn leg. Hos DreamDirty er vi enige om, at buttplugs er et rigtigt godt begynder sexlegetøj til analleg, men hvis målet er målrettet og direkte anal stimulation, så anbefaler vi dog en anal kæde eller anal dildo. En længere form gør det muligt, at nyde en mere målrettet og intens forkælelse bagi (perfekt til prostata stimulation), men gør det samtidig lidt mere besværligt at nyde simultant med almindeligt samleje.

Anal Begynder Sexlegetøj - En guide!

Som vi allerede har været inde på, så kræver anal sexlegetøj ingen erfaring! Men har man ikke før dyrket analsex eller forkælet sig selv med legetøj bagi, så er der selvfølgelig nogle ting man skal tage højde for. Før legen påbegyndes anbefaler vi altid en grundig anal rens, da det gør legen mere afslappende for begge parter, da man ikke skal bekymre sig om personlig hygiejne og trælse situationer. Her på siden finder du stort udvalg af produkter til anal rengøring. For det andet så anbefaler vi (uanset hvilken type anal begynder sexlegetøj i vælger), at købe en god glidecreme med i købet. Glidecreme er essentielt for at sikre den bedst mulige nydelse. Her på siden finder du også bedøvende glidecreme, der gør det nemmere for ringmusklen at slappe af, hvilket er et perfekt begynder valg! For det tredje, så anbefaler vi at du/i tager jeres tid. Anal stimulation skal ikke være stressende og impulsivt, hvis det er første gang man bevæger sig ud i det, da der er stor chance for at situationen bliver ubehagelig.